Marele război și venirea Antihristului. Cateheze la Cartea Apocalipsei

arhim. Athanasie Mythilineos

45 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Prin talcuirea Apocalipsei verset cu verset, parintele Athanasie reu seste sa si tina cititorii cu sufletul la gura printr o adresare directa, oferindu le toate cunostintele necesare intelegerii acestei carti profetice a Noului Testament. Explicarea Apocalipsei se afla totdeauna in relatie cu scrierile Sfintilor Parinti, dar si cu stiintele, cultura si cu tot ce implica existenta omului in prezent. Discursul autorului este original si prin capacitatea de a asimila Scriptura in intregul ei, cultura si stiintele profane, fara sa oboseasca cititorul cu vreun fel de tratat academic.
De asemenea, parintele Athanasie stie sa elimine din start orice curiozitate bolnavicioasa si primejdioasa toto data in abor darea Apocalipsei:
Analizand cartea Apocalipsei, sa nu va asteptati sa vi se infatiseze diferite elemente apocaliptice, adica ce se va intampla in viitor. Cartea Apocalipsei nu este doar o carte profetica, ci si una incurajatoare si, in acelasi timp, teologica. Cartea Apocalipsei are multe laturi, din acest motiv luati seama la cate elemente ne raportam, alinatoare, ajutatoare si sustinatoare ale vietii noastre duhovnicesti. Spun aceasta intrucat poate ca vor exista frati curiosi sa afle ce vom spune mai jos, daca va incepe al Treilea Razboi Mondial, cand se va intampla... Aceasta curiozitate este una bolnavicioasa!
Cartea Apocalipsei il sprijina pe om, il ajuta, il calauzeste, ii arata evenimentele in hotarele istoriei, dar inainte de orice il intareste duhovniceste. Din aceasta perspectiva analizam noi cartea Apocalipsei, si voi ruga dragostea voastra ca in felul acesta sa o primiti si voi.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: arhim. Athanasie Mythilineos
Editura: Sophia
ISBN: 978‑973‑136‑887‑0
Traducere: Dumitru, Ivan

Prin tâlcuirea Apocalipsei verset cu verset, părintele Athanasie reu­șește să‑și țină cititorii cu sufletul la gură printr‑o adresare directă, oferindu‑le toate cunoștințele necesare înțelegerii acestei cărți profetice a Noului Testament. Explicarea Apocalipsei se află totdeauna în relație cu scrierile Sfinților Părinți, dar și cu științele, cultura și cu tot ce implică existența omului în prezent. Discursul autorului este original și prin capacitatea de a asimila Scriptura în întregul ei, cultura și științele profane, fără să obosească cititorul cu vreun fel de tratat academic.
De asemenea, părintele Athanasie știe să elimine din start orice curiozitate bolnăvicioasă și primejdioasă toto­dată în abor­darea Apocalipsei:
„Analizând cartea Apocalipsei, să nu vă așteptați să vi se înfățișeze diferite elemente apocaliptice, adică ce se va întâmpla în viitor. Cartea Apocalipsei nu este doar o carte profetică, ci și una încurajatoare și, în același timp, teologică. Cartea Apocalipsei are multe laturi, din acest motiv luați seama la câte elemente ne raportăm, alinătoare, ajutătoare și susținătoare ale vieții noastre duhovnicești. Spun aceasta întrucât poate că vor exista frați curioși să afle ce vom spune mai jos, dacă va începe al Treilea Război Mondial, când se va întâmpla... Această curiozitate este una bolnăvicioasă!
Cartea Apocalipsei îl sprijină pe om, îl ajută, îl călăuzește, îi arată evenimentele în hotarele istoriei, dar înainte de orice îl întărește duhovnicește. Din această perspectivă analizăm noi cartea Apocalipsei, și voi ruga dragostea voastră ca în felul acesta să o primiți și voi.” 

Autori arhim. Athanasie Mythilineos
Editura Sophia
ISBN 978‑973‑136‑887‑0
Traducere Dumitru, Ivan

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll