Mama și pruncul. Vol. 1

Marin Gh. Ciobanu

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"""Cartea ""MAMA SI PRUNCUL"" de Dr. Marin Gh. Ciobanii ofera celor tineri, care doresc sa-si intemeieze o familie, notiunile teoretice si practice absolut necesare intelegerii miracolului reproducerii umane. Cartea cuprinde notiunile de fiziologie si patologie obstetricala, care pot surveni pe parcursul evolutiei sarcinii, precum si cunostintele necesare ingrijirii nou-nascutului. Orice cuplu, care va avea la indemana acest pretios indrumator practic, va lectura cu usurinta si placere multitudinea datelor expuse atat de necesare supravegherii evolutiei sarcinii si ingrijirii sugarului.
Consider ca aceasta carte trebuie sa faca parte din biblioteca viitorilor parinti, care doresc sa aduca pe lume si sa aiba parte de copii sanatosi. Am convingerea ca acesta splendida lucrare se va bucura de un real succes in randul viitorilor parinti si va contribui in mod cert la reducerea morbiditatii si mortalitatii materno-fetale.""
Prof. Dr. Nicolae Costin
Seful Clinicii Obstetrica Ginegologie ""Dominic Stanca""
Universitatea de Medicina si Farmacie ""Iuliu Hatieganu"", Cluj-Napoca"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: Marin Gh. Ciobanu
Editura: Accent Print

"Cartea "MAMA SI PRUNCUL" de Dr. Marin Gh. Ciobanii ofera celor tineri, care doresc sa-si intemeieze o familie, notiunile teoretice si practice absolut necesare intelegerii miracolului reproducerii umane. Cartea cuprinde notiunile de fiziologie si patologie obstetricala, care pot surveni pe parcursul evolutiei sarcinii, precum si cunostintele necesare ingrijirii nou-nascutului. Orice cuplu, care va avea la indemana acest pretios indrumator practic, va lectura cu usurinta si placere multitudinea datelor expuse atat de necesare supravegherii evolutiei sarcinii si ingrijirii sugarului.
Consider ca aceasta carte trebuie sa faca parte din biblioteca viitorilor parinti, care doresc sa aduca pe lume si sa aiba parte de copii sanatosi. Am convingerea ca acesta splendida lucrare se va bucura de un real succes in randul viitorilor parinti si va contribui in mod cert la reducerea morbiditatii si mortalitatii materno-fetale."
Prof. Dr. Nicolae Costin
Seful Clinicii Obstetrica Ginegologie "Dominic Stanca"
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca

Autori Marin Gh. Ciobanu
Editura Accent Print

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll