M-am ascuns în pustie și lacrimi. Viața, minunile, rugăciuni

sf. Ioan Iacob Hozevitul

15 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Editie ingrijita de L.S. Desartovici

Intru cetele cele prea minunate ale Sfintilor, care se afla de a pururi vazatori si rugatori inaintea Preasfintei Treimi, este si Cuviosul Ioan Iacob Hozevitul, roman de neam, care a adormit intru Domnul in anul 1960 si a fost proslavit de Dumnezeu prin sfinte moaste si nenumarate minuni. Viata si lucrarea sa plina de harul si dragostea Duhului Sfant au facut din Sfantul Ioan unul dintre cuviosii mult indragiti de romani: cuvintele si stihurile sale graiesc simplitatii, dar deopotriva si adancurilor inimii, la fel precum o fac moastele si minunile sale, stralucind prin slava Invierii Domnului Hristos.
Vindeca, Sfinte Parinte Ioane, intreaga mea alcatuire cu razele dumnezeiestii tale bunatati, ca si suspinul meu cel indelungat sa se sfarseasca prin imbratisarea Crucii lui Hristos, intru care sa ma odihnesc, gustand din neasemuita Sa dragoste pentru om. Limpezeste-mi si innoieste-mi mintea, inima si simtirile, Cuvioase Ioane, ca, usurandu-se si primenindu-se toate prin blandetea cea lina a pacii lui Dumnezeu, sa ma tamaduiesc, facandu-ma iubitor al patimirilor lui Hristos. Iar imbratisandu-L pe Cel Care m-a imbratisat prin Cruce, sa ma las in bratele Lui preaputernice, cele care m-au facut din nimic si m-au adus la fiinta si viata. Si fie ca ochii sa mi se deschida, cazand pleoapele imbatranitei orbiri, si sa ma las cu totul vazut de Cel Ce Este si Care cunoaste pe de-a intregul trecutul, prezentul si vesnicia mea."
(2.00) | (4 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: sf. Ioan Iacob Hozevitul
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-831-3
Pagini: 160

Ediție îngrijită de L.S. Desartovici

Întru cetele cele prea minunate ale Sfinților, care se află de‑a pururi văzători și rugători înaintea Preasfintei Treimi, este şi Cuviosul Ioan Iacob Hozevitul, român de neam, care a adormit întru Domnul în anul 1960 şi a fost proslăvit de Dumnezeu prin sfinte moaşte și nenumărate minuni. Viața și lucrarea sa plină de harul și dragostea Duhului Sfânt au făcut din Sfântul Ioan unul dintre cuvioșii mult îndrăgiți de români: cuvintele și stihurile sale grăiesc simplității, dar deopotrivă și adâncurilor inimii, la fel precum o fac moaștele și minunile sale, strălucind prin slava Învierii Domnului Hristos.
Vindecă, Sfinte Părinte Ioane, întreaga mea alcătuire cu razele dumnezeieștii tale bunătăți, ca și suspinul meu cel îndelungat să se sfârșească prin îmbrățișarea Crucii lui Hristos, întru care să mă odihnesc, gustând din neasemuita Sa dragoste pentru om. Limpezește-mi și înnoiește-mi mintea, inima și simțirile, Cuvioase Ioane, ca, ușurându-se și primenindu-se toate prin blândețea cea lină a păcii lui Dumnezeu, să mă tămăduiesc, făcându-mă iubitor al pătimirilor lui Hristos. Iar îmbrățișându-L pe Cel Care m-a îmbrățișat prin Cruce, să mă las în brațele Lui preaputernice, cele care m-au făcut din nimic și m-au adus la ființă și viață. Și fie ca ochii să mi se deschidă, căzând pleoapele îmbătrânitei orbiri, și să mă las cu totul văzut de Cel Ce Este și Care cunoaște pe de-a întregul trecutul, prezentul și veșnicia mea.

An aparitie 2022
Autori sf. Ioan Iacob Hozevitul
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-831-3
Pagini 160

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll