Lumina din spatele gratiilor. Povestea adevărată a unui condamnat la moarte convertit la Ortodoxie în închisorile Arizonei

Frank Atwood

39 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
<b>Aceasta carte se va livra incepand cu data de 17 iunie 2022.</b>

Am fost condamnat la moarte pentru asasinarea unui copil crima pe care nu am savarsit-o. Am suferit peste trei decenii de abuzuri infricosatoare. De aceea, in cazul meu, cautarea menirii originare a omului de a-L iubi pe Dumnezeu si pe aproapele a fost o lupta cumplita, pana la sange. Am suferit enorm pana sa ajung sa invat ce inseamna dragostea adevarata, jertfelnica, si cum pot sa o pun in practica in conditiile vietii mele de condamnat la moarte. Am trecut prin mari incercari pana sa ajung sa inteleg ca am fost creati nu pentru a ne satisface dorintele egoiste, ci pentru a cauta implinirea dragostei de aproapele, pentru a ne darui celorlalti si a suferi pentru ei, pentru a-i iubi asa cum ne iubeste Iisus Hristos pe fiecare in parte. Iar cand spun ceilalti, ma refer si la vrajmasii mei.
Cei mai multi suntem preocupati de propriile nevoi si interese, neavand nici cea mai mica idee despre menirea noastra originara aceea de a-L iubi pe Dumnezeu si a ne uni cu El. Din cauza aceasta, nu avem parte de experienta unei relatii de dragoste autentica nici cu ceilalti. Am cazut intr-un individualism in care comuniunea cu Hristos nu exista si nici nu are cum sa existe. Aceasta e starea in care m-am regasit eu, in lanturile egoismului care-mi tineau sufletul despartit de har. Pentru mine, adevarata lupta pentru curatire a fost o incercare disperata de a ma izbavi de moartea vesnica. 
Frank Atwood
"
(3.25) | (4 reviewuri)
Detalii despre produs:
Autori: Frank Atwood
Editura: Sophia
ISBN: 978-973-136-869-6
Traducere: Ionescu, Anca Irina

<div>&lt;b&gt;Această carte se va livra începând cu data de 17 iunie 2022.&lt;/b&gt;<br><br>Am fost condamnat la moarte pentru asasinarea unui copil – crimă pe care nu am săvârşit-o. Am suferit peste trei decenii de abuzuri înfricoşătoare. De aceea, în cazul meu, căutarea menirii originare a omului de a-L iubi pe Dumnezeu şi pe aproapele a fost o luptă cumplită, până la sânge. Am suferit enorm până să ajung să învăţ ce înseamnă dragostea adevărată, jertfelnică, şi cum pot să o pun în practică în condiţiile vieţii mele de condamnat la moarte. Am trecut prin mari încercări până să ajung să înţeleg că am fost creaţi nu pentru a ne satisface dorinţele egoiste, ci pentru a căuta împlinirea dragostei de aproapele, pentru a ne dărui celorlalţi şi a suferi pentru ei, pentru a-i iubi aşa cum ne iubeşte Iisus Hristos pe fiecare în parte. Iar când spun „ceilalţi”, mă refer şi la vrăjmaşii mei.<br>Cei mai mulţi suntem preocupaţi de propriile nevoi şi interese, neavând nici cea mai mică idee despre menirea noastră originară – aceea de a-L iubi pe Dumnezeu şi a ne uni cu El. Din cauza aceasta, nu avem parte de experienţa unei relaţii de dragoste autentică nici cu ceilalţi. Am căzut într-un individua­lism în care comuniunea cu Hristos nu există şi nici nu are cum să existe. Aceasta e starea în care m-am regăsit eu, în lanţurile egoismului care-mi ţineau sufletul despărţit de har. Pentru mine, adevărata luptă pentru curăţire a fost o încercare disperată de a mă izbăvi de moartea veşnică.&nbsp;<br>Frank Atwood</div>

Autori Frank Atwood
Editura Sophia
ISBN 978-973-136-869-6
Traducere Ionescu, Anca Irina

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll