Lidia. Povestea primilor creştini din Europa

Florence Morse Kingsley

30 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"

Volumul Lidia ne invita sa fim in continuare partasi in minunata calatorie misionara intreprinsa de Apostolul Pavel, refacand cu mintea traseul punctelor istorice marcate de nemuritoarele sale Epistole si coborand mereu, catre propriile noastre inimi, in incercarea de a descoperi acolo izvorul de bucurie pura, de nestavilit si netagaduit al Vietii celei Noi, pe care el a propovaduit-o cu fiecare fibra a fiintei sale.

In Cesareea Antiohiei, insotit de Varnava, fugind apoi in Listra, ajungand in Ierusalim si Galatia, pornind spre Macedonia, impreuna cu Sila, Timotei si Luca, oprindu-se la Filipi, sau savarsind minunile de pe insula Malta, acelasi Pavel, insuflat de Dumnezeu, vorbeste tuturor celor care vor sa-l asculte ca prin credinta in Acest Iisus Hristos toate pacatele vietii lor de pana atunci pot fi iertate, ca prin moartea Sa a fost inghitita toata amaraciunea gropii, ca izvorul cel preacurat datator de viata vecinica e descoperit noua tuturor inca din aceasta viata si ca oricine poate sorbi in voie din aceasta apa vie.

In orasul filipenilor facem cunostinta cu Lidia, o simpla vanzatoare de purpura, dar care este doar una dintre figurile pe care le vom regasi, insufletite de periplul fascinant al filelor ce se deruleaza una dupa cealalta: Dionisie Areopagitul, Aquila si Priscilla din Corint, Sosthenes, argintarul Demetrius din Efes, sora si nepotul lui Pavel, printul Agrippa al II-lea, ultimul reprezentant al dinastiei Irozilor.

Volumul de fata, ni-l dezvaluie pe Pavel, daca mai era nevoie de aceasta intarire, a fi un om drept, cu viata sfanta si cu dreapta judecata. Asa cum, intru Adevar, suntem chemati cu totii sa traim si sa fim, cu bucuria negraita a certitudinii ca moartea nu este sfarsitul.

"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: Florence Morse Kingsley
Editura: Predania
ISBN: 978-630-6563-00-5
Traducere: Buzdugan, Bogdan

Volumul Lidia ne invită să fim în continuare părtași în minunata călătorie misionară întreprinsă de Apostolul Pavel, refăcând cu mintea traseul punctelor istorice marcate de nemuritoarele sale Epistole și coborând mereu, către propriile noastre inimi, în încercarea de a descoperi acolo izvorul de bucurie pură, de nestăvilit și netăgăduit al Vieții celei Noi, pe care el a propovăduit-o cu fiecare fibră a ființei sale.

În Cesareea Antiohiei, însoțit de Varnava, fugind apoi în Listra, ajungând în Ierusalim și Galatia, pornind spre Macedonia, împreună cu Sila, Timotei și Luca, oprindu-se la Filipi, sau săvârșind minunile de pe insula Malta, același Pavel, însuflat de Dumnezeu, vorbește tuturor celor care vor să-l asculte „că prin credința în Acest Iisus Hristos toate păcatele vieții lor de până atunci pot fi iertate, că prin moartea Sa a fost înghițită toată amărăciunea gropii, că izvorul cel preacurat dătător de viață vecinică e descoperit nouă tuturor încă din această viață și că oricine poate sorbi în voie din această apă vie.”

În orașul filipenilor facem cunoștință cu Lidia, o simplă vânzătoare de purpură, dar care este doar una dintre figurile pe care le vom regăsi, însuflețite de periplul fascinant al filelor ce se derulează una după cealaltă: Dionisie Areopagitul, Aquila și Priscilla din Corint, Sosthenes, argintarul Demetrius din Efes, sora și nepotul lui Pavel, prințul Agrippa al II-lea, ultimul reprezentant al dinastiei Irozilor.

Volumul de fața, ni-l dezvăluie pe Pavel, dacă mai era nevoie de această întărire, a fi „un om drept, cu viață sfântă și cu dreaptă judecată.” Așa cum, întru Adevăr, suntem chemați cu toții să trăim și să fim, cu bucuria negrăită a certitudinii că moartea nu este sfârșitul.

Autori Florence Morse Kingsley
Editura Predania
ISBN 978-630-6563-00-5
Traducere Buzdugan, Bogdan

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll