Iubirea de dincolo de mormânt. Rugăciuni pentru cei adormiți

***

10 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Mare si dureroasa este taina mortii! Pierderea celor dragi din viata pamanteasca e urmata de o perioada de adanca durere, in care esti nevoit sa reinveti sa traiesti, in noile conditii de absenta fizica a celui drag.
Pentru aceasta perioada, Biserica ne pune la dispozitie diverse mijloace prin care putem pastra legatura cu cei mutati in Vesnicie. Iubirea nu se poate opri la mormant; moartea nu are puetre asupra ei. Doar ca, dincolo de mormant este nevoie sa invatam mijloace noi de intalnire cu cei pelcati, intalnire care nu poate exista decat in iubirea Domnului - Biruitorul mortii. Aceste mijloace de intalnire sunt de ajutor atat pentru cei plecati, cat si pentru noi , dar si pentru pregatirea reintalnirii noastre cu ei.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: ***
Editura: Agaton
Format: 12x16.5 cm
ISBN: 978-6-0689338-2-5
Pagini: 104

<div>Mare și dureroasă este taina morții! Pierderea celor dragi din viața pământească e urmată de o perioadă de adâncă durere, în care ești nevoit să reînveți să trăiești, în noile condiții de absență fizică a celui drag.<br>Pentru această perioadă, Biserica ne pune la dispoziție diverse mijloace prin care putem păstra legătura cu cei mutați în Veșnicie. Iubirea nu se poate opri la mormânt; moartea nu are puetre asupra ei. Doar că, dincolo de mormânt este nevoie să învățăm mijloace noi de întâlnire cu cei pelcați, întâlnire care nu poate exista decât în iubirea Domnului - Biruitorul morții. Aceste mijloace de întâlnire sunt de ajutor atât pentru cei plecați, cât și pentru noi , dar și pentru pregătirea reîntâlnirii noastre cu ei.</div>

An aparitie 2023
Autori ***
Editura Agaton
Format 12x16.5 cm
ISBN 978-6-0689338-2-5
Pagini 104

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll