Istoria stilismului în România (1924-2022)

Radu Petre Muresan

Acest produs nu este momentan in stoc!

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
"
Lucrarea de fata isi propune sa trateze nasterea si dezvoltarea miscarii stiliste, precum si organizarea acesteia sub diferitele denumiri pe care le-a avut de-a lungul timpului. Ea se bazeaza pe documentele pastrate la Arhivele Nationale, la Secretariatul de Stat pentru Culte, precum si la Arhivele Administratiei Patriarhale. Punctual, am adaugat articole din presa si memorialistica vremii care sa intregeasca viziunea despre subiectul abordat. Lucrarea se structureaza cronologic in trei capitole care urmaresc evolutia stilismului in perioada interbelica, in cea comunista si dupa evenimentele din 1989.
Autorul
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Radu Petre Muresan
Editura: Doxologia
Format: 14.5x20 cm
ISBN: 978-630-301-044-1
Pagini: 292

<div>Lucrarea de față își propune să trateze nașterea și dezvoltarea mișcării stiliste, precum și organizarea acesteia sub diferitele denumiri pe care le-a avut de-a lungul timpului. Ea se bazează pe documentele păstrate la Arhivele Naționale, la Secretariatul de Stat pentru Culte, precum și la Arhivele Administrației Patriarhale. Punctual, am adăugat articole din presa și memorialistica vremii care să întregească viziunea despre subiectul abordat. Lucrarea se structurează cronologic în trei capitole care urmăresc evoluția stilismului în perioada interbelică, în cea comunistă și după evenimentele din 1989.</div><div>Autorul</div>

An aparitie 2023
Autori Radu Petre Muresan
Editura Doxologia
Format 14.5x20 cm
ISBN 978-630-301-044-1
Pagini 292

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll