Istoria și spiritualitatea Impreiului Bizantin - Telea, Marius

Marius Telea

75 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Imperiul Bizantin a fascinat dintotdeauna pe cercetatorul preocupat de istoria, cultura, civilizatia si spiritualitatea acestui stat milenar, care concentra toate valorile lui, cu preponderenta, in Constantinopol, Roma cea Noua, cetatea consacrata de ctitorul ei, imparatul Constantin cel Mare (306-337) drept capitala imperiala... In spatiul romanesc, studiul istoriei Bizantului nu s-a impus doar in mediul academic laic, ci incepand cu anul 1955 Bizantinologia ca disciplina de studiu a devenit o permanenta si in invatamantul teologic (Pr. Prof. univ. dr. Nicolae Chifar - Universitatea Lucian Blaga Sibiu)."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: Marius Telea
Editura: Reintregirea
ISBN: 978-606-509-480-2
Pagini: 886

Imperiul Bizantin a fascinat dintotdeauna pe cercetătorul preocupat de istoria, cultura, civilizaţia şi spiritualitatea acestui stat milenar, care concentra toate valorile lui, cu preponderență, în Constantinopol, Roma cea Nouă, cetatea consacrată de ctitorul ei, împăratul Constantin cel Mare (306-337) drept capitală imperială... În spaţiul românesc, studiul istoriei Bizanţului nu s-a impus doar în mediul academic laic, ci începând cu anul 1955 Bizantinologia ca disciplină de studiu a devenit o permanenţă şi în învățământul teologic (Pr. Prof. univ. dr. Nicolae Chifăr - Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu).

An aparitie 2021
Autori Marius Telea
Editura Reintregirea
ISBN 978-606-509-480-2
Pagini 886

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll