Icoana, lumina Feței Tale

Daniel Rousseau

60 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Editura Sophia / Editura Siluana
editia a doua

Prefata: Olivier Clement

ICOANA dar al lui Dumnezeu, dar al chipului dumnezeiesc, dar al chipurilor indumnezeite in Biserica este ziditoare de credinta incepand de la Intrupare. Adevaratul Dumnezeu, Care S-a facut vazut in Iisus Hristos, raspunde chemarii ochilor credintei in arta icoanei teologie a Frumusetii.
Multe carti descriu pe larg istoria, tehnica si chiar arta icoanelor, pe care le si reproduc. In ceea ce ne priveste, alegem o alta cale, incercand sa le deslusim impactul religios si sa patrundem astfel inlauntrul lor. Vom incerca sa lasam icoana sa ne dezvaluie in Iisus Hristos preaslavit sau in omul mantuit realitatea sa esentiala, plinatatea si adevarul sau.
Aici, Sfanta Scriptura si textele liturgice ale Bisericii, precum si invatatura Parintilor, ne vor introduce in inima fiecareia dintre icoanele de care ne vom apropia. Fie ca aceasta apropiere sa fie cea a Luminii necreate si sa implineasca in noi dorinta lui Hristos: Aceasta este voia Tatalui Meu, ca oricine vede pe Fiul si crede in El sa aiba viata vesnica si Eu il voi invia in ziua cea de apoi (Ioan 6, 40).
Pr. Daniel Rousseau"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori: Daniel Rousseau
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 17x24 cm+32 color
ISBN: 978-973-136-754-5
Pagini: 224
Traducere: Măriuca Alexandrescu

Editura Sophia / Editura Siluana
ediția a doua

Prefaţă: Olivier Clément

ICOANA – dar al lui Dumnezeu, dar al chipului ­dumnezeiesc, dar al chi­purilor îndumnezeite în Biserică – este ziditoare de credință înce­pând de la Întrupare. Ade­vă­ratul Dumnezeu, Care S-a făcut văzut în Iisus Hristos, răspunde che­mării ochilor credinței în arta icoanei – teologie a Frumuseții.
Multe cărți descriu pe larg istoria, tehnica și chiar arta icoanelor, pe care le și reproduc. În ceea ce ne privește, alegem o altă cale, în­cer­când să le deslușim impactul religios și să pătrundem astfel înlăuntrul lor. Vom încerca să lăsăm icoana să ne dezvăluie în Iisus Hristos prea­slăvit – sau în omul mântuit – realitatea sa esențială, plinătatea și adevărul său.
Aici, Sfânta Scriptură și textele liturgice ale Bisericii, precum și învățătura Părinților, ne vor introduce în inima fiecăreia dintre icoa­ne­le de care ne vom apropia. Fie ca această apropiere să fie cea a Lu­mi­nii necreate și să împlinească în noi dorința lui Hristos: „Aceasta este voia Tatălui Meu, ca oricine vede pe Fiul și crede în El să aibă viață veșnică și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi” (Ioan 6, 40).
Pr. Daniel Rousseau

An aparitie 2020
Autori Daniel Rousseau
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 17x24 cm+32 color
ISBN 978-973-136-754-5
Pagini 224
Traducere Măriuca Alexandrescu

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll