Iannis – cel nebun pentru Hristos. vol. 2

Dionisie A. Makris

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Scopul istorisirii acestor episoade din viata lui Iannis cel nebun pentru Hristos nu este acela de a obtine inca o canonizare, nici de a-i impresiona fie si temporar pe cititori, ci de a arata ca Dumnezeu nu l a parasit pe om, asa cum multi vor sa creada. Dimpotriva, continua, poate mai mult decat alte dati, sa l intareasca si sa i ofere minuni prin mijlocirea oamenilor curati si simpli in credinta, care, in tacere si departe de luminile publicitatii, pasesc, marturisesc si Il impartasesc pe Hristos Cel Inviat.

* * *
Jertfa este sa te gandesti ca prin fiecare fapta savarsita de tine trebuie sa te afli in randuiala cu Dumnezeu. Jertfa inseamna a nu L intrista, rani sau lovi pe Hristos. Iar pe Hristos Il ranesti cand ocarasti, minti, cand, incercand sa ti satisfaci o dorinta, iti nedreptatesti aproapele, parintii, fratele."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Dionisie A. Makris
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-843-6
Pagini: 136
Traducere: pr. Gabriel Mândrilă

Scopul istorisirii acestor episoade din viața lui Iannis cel nebun pentru Hristos nu este acela de a obține încă o canonizare, nici de a-i impresiona – fie și temporar – pe cititori, ci de a arăta că Dumnezeu nu l‑a părăsit pe om, așa cum mulți vor să creadă. Dimpotrivă, continuă, poate mai mult decât alte dăți, să‑l întărească și să‑i ofere minuni prin mijlocirea oamenilor curați și simpli în credință, care, în tăcere și departe de luminile publicității, pășesc, mărturisesc și Îl împărtășesc pe Hristos Cel Înviat.

* * *
„Jertfa este să te gândești că prin fiecare faptă săvârșită de tine trebuie să te afli în rânduială cu Dumnezeu. Jertfa înseamnă a nu‑L întrista, răni sau lovi pe Hristos. Iar pe Hristos Îl rănești când ocărăști, minți, când, încercând să‑ți satisfaci o dorință, îți nedreptățești aproapele, părinții, fratele.”

An aparitie 2022
Autori Dionisie A. Makris
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-843-6
Pagini 136
Traducere pr. Gabriel Mândrilă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll