Hrana familiei - pledoarie pentru întoarcerea la sănătate

Ana Vranceanu

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Motto: nutritia nu este o simpla operatie fiziologica ci reinnoieste comuniunea primordiala Mircea Eliade Cititorule, ai in mana o carte simpla si eficienta in scopul pe care si l-a propus autoarea. Este scrisa de o mama care a vrut sa isi apere copii de greselile alimentatiei moderne si a reusit atat in ceea ce si-a propus cat si in redactarea informatiilor pe care le-a obtinut in mod autodidact. Este cu atat mai mult laudabil, cu cat subiectul naturismului in general, si al alimentatiei curate in special, nu intra decat rareori in zona de interes a profesionistilor. Prin stilul accesibil si informatia corecta pe care o prezinta, este de dorit sa fie in casa tuturor si astfel, o multime de afectiuni pot fi evitate. Cartea are, in primul rand, un mesaj si un rol profilactic - efect pretios si cel mai de dorit in domeniul asistentei medicale. Urmati sfaturile acestei mame! Prof. dr. Pavel Chirila CUPRINS I. Introducere II. Aspecte esentiale privind alimentatia moderna a romanilor III. Alimentatia traditionala a romanilor IV. Solutii ... sau cum mai putem manca sanatos in prezent 1. Substantele nutritive 2. Hrana sanatoasa 3. Nevoile speciale de crestere a copilului 4. Alimentatia copilului in post V. Incheiere"
(1.00) | (1 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2016
Autori: Ana Vranceanu
Autori: Ana Vrânceanu
Editura: Accent Print
Format: 14.5x20.5 cm
ISBN: 978-606-8686-57-8
Pagini: 80

Motto: ”nutriţia nu este o simplă operaţie fiziologică ci reînnoieşte comuniunea primordială”


Mircea Eliade


Cititorule,
ai în mână o carte simplă şi eficientă în scopul pe care şi l-a propus autoarea.
Este scrisă de o mamă care a vrut să îşi apere copii de greşelile alimentaţiei moderne şi a reuşit atât în ceea ce si-a propus cât şi în redactarea informaţiilor pe care le-a obţinut în mod autodidact.
Este cu atât mai mult lăudabil, cu cât subiectul naturismului în general, şi al alimentaţiei curate în special, nu intră decât rareori în zona de interes a profesioniştilor.
Prin stilul accesibil şi informaţia corectă pe care o prezintă, este de dorit să fie în casa tuturor şi astfel, o mulţime de afecţiuni pot fi evitate.
Cartea are, în primul rând, un mesaj şi un rol profilactic - efect preţios şi cel mai de dorit în domeniul asistenţei medicale.
Urmaţi sfaturile acestei mame!


Prof. dr. Pavel Chirilă


CUPRINS


I. Introducere
II. Aspecte esenţiale privind alimentaţia modernă a românilor
III. Alimentaţia tradiţională a românilor
IV. Soluţii ... sau cum mai putem mânca sănătos în prezent
1. Substanţele nutritive
2. Hrana sănătoasă
3. Nevoile speciale de creştere a copilului
4. Alimentaţia copilului în post
V. Încheiere


An aparitie 2016
Autori Ana Vranceanu
Autori Ana Vrânceanu
Editura Accent Print
Format 14.5x20.5 cm
ISBN 978-606-8686-57-8
Pagini 80

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll