Fiii risipitori

Amy Le Feuvre

10 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"O poveste despre intoarcerea la Dumnezeu Sir Edward Wentworth, un celibatar convins, traieste retras pe mosia lui, bucurandu se de singuratate. Intr o buna zi, o nepotica orfana soseste pe nepusa masa, tulburandu i tihna, iar Sir Edward se vede nevoit s-o ia in grija sa, chiar daca prezenta copilului il stanjeneste peste masura. Insa inocenta micutei Milly si increderea ei netarmurita in bunatatea lui Dumnezeu izbutesc sa inmoaie pana si o inima aparent impietrita ca cea a lui Sir Edward. Pe nesimtite, Sir Edward incepe sa se lase atras de jocurile copilei, inspirate intotdeauna din paginile Bibliei, si sa ii asculte povestirile cu tot mai multa luare aminte, fara sa isi inchipuie ca cea mai draga parabola a ei cea a fiului parasitor ii va calauzi in cele din urma pasii catre Tatal Ceresc, in a Carui iertare incetase sa mai spere."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: Amy Le Feuvre
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑784-2
Pagini: 104
Traducere: Emilia Cristea

O poveste despre întoarcerea la Dumnezeu

Sir Edward Wentworth, un celibatar convins, trăiește retras pe moșia lui, bucurându‑se de singurătate. Într‑o bună zi, o nepoțică orfană sosește pe nepusă masă, tulburându‑i tihna, iar Sir Edward se vede nevoit s-o ia în grija sa, chiar dacă prezența copilului îl stânjenește peste măsură. Însă inocența micuței Milly și încrederea ei nețărmurită în bunătatea lui Dumnezeu izbutesc să înmoaie până și o inimă aparent împietrită ca cea a lui Sir Edward.
Pe nesimțite, Sir Edward începe să se lase atras de jocurile copilei, inspirate întotdeauna din paginile Bibliei, și să îi asculte povestirile cu tot mai multă lua­re‑aminte, fără să își închipuie că cea mai dragă parabolă a ei – cea a „fiului părăsitor” – îi va călăuzi în cele din urmă pașii către Tatăl Ceresc, în a Cărui iertare încetase să mai spere.

An aparitie 2021
Autori Amy Le Feuvre
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑784-2
Pagini 104
Traducere Emilia Cristea

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll