50%

Făgăduința vederii. Cuvinte la Sfintele Paști

mitropolit de Mesogheea si Lavreotiki Nikolaos

25 Lei 12.5 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Sa ne invredniceasca Dumnezeu sa-I ingaduim a invia inlauntrul nostru. Cand suntem putin-credinciosi, cand Il socotim strain, departe, abstract, necunoscut, Dumnezeu e mort in noi. Si inviaza in noi cand Ii traim preamultul, prezenta sporita, ocrotirea nemasurata, harul, putinta partasiei la dumnezeirea Sa.
Sa ne invredniceasca Dumnezeu cat de putin de prisosul prezentei Sale in a noastra viata! Cu conditia de a-i oferi si noi din putinatatea noastra.
Daca I ne vom da, atunci Pastele nu va fi doar o sarbatorire lumeasca, asumarea unor hotarari oarecare, ci partasie la Pastele cel vesnic si mistic, mai presus de vremelnicia acestei lumi, purtator al experientei celei neinserate a Invierii si a harului lui Dumnezeu.
Hristos a inviat!


Mitropolitul Nikolaos s-a nascut in anul 1954. A studiat fizica la Universitatea din Tesalonic, astrofizica la Universitatea Harvard si ingineria mecanica la MIT. Studiile sale doctorale s-au concentrat asupra tehnologiei biomedicale.
Din anul 2004 este mitropolit de Mesogheea si Lavreotiki, desfasurand o activitate de asistenta sociala impresionanta (care, printre altele, cuprinde tratamentul gratuit impotriva cancerului, a bolilor neuromusculare sau a dementei)."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: mitropolit de Mesogheea si Lavreotiki Nikolaos
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-858-0
Pagini: 192
Traducere: pr. Gabriel Mândrilă

Să ne învrednicească Dumnezeu să-I îngăduim a învia înlăuntrul nostru. Când suntem puțin-credincioși, când Îl socotim străin, departe, abstract, necunoscut, Dumnezeu e mort în noi. Și înviază în noi când Îi trăim preamultul, prezența sporită, ocrotirea nemăsurată, harul, putința părtășiei la dumnezeirea Sa.
Să ne învrednicească Dumnezeu cât de puțin de prisosul prezenței Sale în a noastră viață! Cu condiția de a-i oferi și noi din puținătatea noastră.
Dacă I ne vom da, atunci Paștele nu va fi doar o săr­bătorire lumească, asumarea unor hotărâri oarecare, ci părtășie la Paștele cel veșnic și mistic, mai presus de vremelnicia acestei lumi, purtător al experienței celei neînserate a Învierii și a harului lui Dumnezeu.
„Hristos a înviat!”


Mitropolitul Nikolaos s-a născut în anul 1954. A studiat fizica la Universitatea din Tesalonic, astrofizica la Universitatea Harvard și ingineria mecanică la MIT. Studiile sale doctorale s-au concentrat asupra tehnologiei biomedicale.
Din anul 2004 este mitropolit de Mesogheea și Lavreotikí, des­fă­șurând o activitate de asistență socială impresionantă (care, printre altele, cuprinde tratamentul gratuit împotriva cancerului, a bolilor neuromusculare sau a demenței).

An aparitie 2022
Autori mitropolit de Mesogheea si Lavreotiki Nikolaos
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-858-0
Pagini 192
Traducere pr. Gabriel Mândrilă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll