Explicarea Sfintei Liturghii pentru copii. Călătorie către Împărăția Cerurilor

Ovidiu Gliga

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cat de mult ne plac calatoriile, nu i asa? Putem sa calatorim peste mari si tari, sau sa ne incumetam la o expeditie in adancul pamantului, ori sa ne avantam cu un submarin pana pe fundul oceanului. Mai nou, putem sa zburam cu racheta printre stele si planete sau sa ne invartim cu un satelit in jurul pamantului, pana ametim. Sau poate vrem sa calatorim cu un nanorobotel in minunata lume a celulei. Ce mai, universul ne este deschis!
Te ai gandit insa vreodata ca putem calatori inlauntrul inimii? Si nu, nu este nicidecum o calatorie imaginara sau fantastica, ci una cat se poate de reala, te asigur! Inima ta este un taram adanc, adanc si foarte intins. Iti trebuie o viata ca sa l cutreieri. Aici insa nu te poti orienta decat cu alt fel de harti si alt fel de busole si, neaparat, ai nevoie de o calauza cu experienta, caci altfel te poti rataci.
Incotro ne indreptam? Vei afla insotindu i pe vechii nostri prieteni, Andrei si Teo, pe care ii cunoastem din povestile despre cum si au petrecut Craciunul, Anul Nou si Boboteaza impreuna cu Sfantul Vasilie cel Mare.
Tatiana Petrache
"
(3.69) | (13 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Ovidiu Gliga
Editura: Sophia
Format: 16.5x23.5 cm broșat
ISBN: 978-973-136-890-0
Pagini: 32 color

<div>Cât de mult ne plac călătoriile, nu‑i așa? Putem să călătorim peste mări și țări, sau să ne încumetăm la o expediție în adâncul pământului, ori să ne avântăm cu un submarin până pe fundul oceanului. Mai nou, putem să zburăm cu racheta printre stele și planete sau să ne învârtim cu un satelit în jurul pământului, până amețim. Sau poate vrem să călătorim cu un nanoroboțel în minunata lume a celulei. Ce mai, universul ne este deschis!<br>Te‑ai gândit însă vreodată că putem călători înlăuntrul inimii? Și nu, nu este nicidecum o călătorie imaginară sau fan­tastică, ci una cât se poate de reală, te asigur! Inima ta este un tărâm adânc, adânc și foarte întins. Îți trebuie o viață ca să‑l cutreieri. Aici însă nu te poți orienta decât cu alt fel de hărți și alt fel de busole și, neapărat, ai nevoie de o călăuză cu experiență, căci altfel te poți rătăci.<br>Încotro ne îndreptăm? Vei afla însoțindu‑i pe vechii noștri prieteni, Andrei și Teo, pe care îi cunoaștem din poveștile despre cum și‑au petrecut Crăciunul, Anul Nou și Boboteaza împreună cu Sfântul Vasilie cel Mare. <br><em>Tatiana Petrache</em></div>

An aparitie 2022
Autori Ovidiu Gliga
Editura Sophia
Format 16.5x23.5 cm broșat
ISBN 978-973-136-890-0
Pagini 32 color

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll