Experiențe duhovniceşti ale Sfântului Iosif Isihastul

monah Marcel Karakalinul

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Dintre miile de roade bineinmiresmate ale Gradinii Maicii Domnului, Sfantul Iosif Isihastul este una dintre cele mai insemnate pentru veacul de acum. Traitor in secolul al XX-lea, Batranul Iosif a ajuns pe cele mai inalte culmi ale vietii duhovnicesti, inger pamantesc si vazator al luminii nezidite, lasand in urma o multime de ucenici care continua sa raspandeasca invatatura si, mai presus de toate, duhul vietuirii lui nu numai in Sfantul Munte, Grecia si Cipru, ci si in insasi inima Occidentului.
Plina de har, dragoste si simplitate binecuvantata, personalitatea lui atrage ca un magnet sufletele insetate de lumina si adevar ca un adevarat ucenic al Mantuitorului, cuviosul ii odihneste pe toti ostenitii si impovaratii care cauta scapare de nesfarsitele poveri ale acestei lumi.
Cartea de fata, plina de experiente minunate si talcuiri duhovnicesti, le va deschide tuturor o fereastra spre bunatatile nadajduite ale veacului ce va sa fie, spre odihna cea nesfarsita si bucuria necontenita in Hristos Iisus, Domnul nostru, Caruia s-au facut urmatori toti sfintii."
(3.50) | (16 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: monah Marcel Karakalinul
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-844-3
Pagini: 216
Traducere: pr. Daniel Pupăză

Dintre miile de roade bineînmiresmate ale Grădinii Maicii Domnului, Sfântul Iosif Isihastul este una dintre cele mai însemnate pentru veacul de acum. Trăitor în secolul al XX-lea, Bătrânul Iosif a ajuns pe cele mai înalte culmi ale vieţii duhovniceşti, înger pământesc şi văzător al luminii nezidite, lăsând în urmă o mulţime de ucenici care continuă să răspândească învăţătura – şi, mai presus de toate, duhul vieţuirii lui – nu numai în Sfântul Munte, Grecia şi Cipru, ci şi în însăşi inima Occidentului.
Plină de har, dragoste şi simplitate binecuvântată, personalitatea lui atrage ca un magnet sufletele însetate de lumină şi adevăr – ca un adevărat ucenic al Mântuitorului, cuviosul îi odihneşte pe toţi osteniţii şi împovăraţii care caută scăpare de nesfârşitele poveri ale acestei lumi.
Cartea de faţă, plină de experienţe minunate şi tâlcuiri duhovniceşti, le va deschide tuturor o fereastră spre bunătăţile nădăjduite ale veacului ce va să fie, spre odihna cea nesfârşită şi bucuria necontenită în Hristos Iisus, Domnul nostru, Căruia s-au făcut următori toţi sfinţii.

An aparitie 2022
Autori monah Marcel Karakalinul
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-844-3
Pagini 216
Traducere pr. Daniel Pupăză

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll