Educația – de la tradițional la digital

Ioan C. Teșu

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Intr o lume tot mai agitata si mai scindata, preocuparile privind educatia copiilor s au intensificat. Atat in Romania, cat si in alte tari, se pune tot mai des intrebarea: pentru ce viitor ne educam copiii? Pentru crestini, raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa fie mai limpede din perspectiva invataturilor Sfintilor Parinti. 
Acesta este si mesajul cartii de fata: de a ne orienta catre finalitatile morale si duhovnicesti, iar celelalte vor urma in mod firesc si ziditor.
Autorul ne ofera o perspectiva echilibrata asupra tehnologiei vazute in contextul zilelor noastre, evidentiind insa si riscurile acesteia. Sa evitam, asadar, tehnofobia, pasind cu rabdare si curaj catre ziua de maine in lumina invataturilor crestine. Astfel, putem ridica educatia la treapta de arta, dobandind mai tarziu recunostinta din partea copiilor, dar si mijlocire pentru propria noastra mantuire.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Ioan C. Teșu
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-901-3
Pagini: 192

<div>Într‑o lume tot mai agitată și mai scindată, preo­cupările privind educația copiilor s‑au intensificat. Atât în România, cât și în alte țări, se pune tot mai des întrebarea: „pentru ce viitor ne educăm copiii?” Pentru creștini, răspunsul la această întrebare ar trebui să fie mai limpede din perspectiva învățăturilor Sfinților Părinți.&nbsp;<br>Acesta este și mesajul cărții de față: de a ne orien­ta către finalitățile morale și duhovnicești, iar celelalte vor urma în mod firesc și ziditor.<br>Autorul ne oferă o perspectivă echilibrată asu­­pra tehnologiei văzute în contextul zilelor noas­tre, evidențiind însă și riscurile acesteia. Să evi­tăm, așadar, tehnofobia, pășind cu răb­da­re și cu­raj către ziua de mâine în lumina învăță­turilor creștine. Astfel, putem ridica educația la treapta de artă, dobândind mai târziu recunoștință din par­tea copiilor, dar și mijlocire pentru propria noas­tră mântuire.</div>

An aparitie 2023
Autori Ioan C. Teșu
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-901-3
Pagini 192

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll