Educaţia creştin-ortodoxă a copiilor

pr. Ioan de la Rarau

15 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Tineretul de astazi trece printr-o serioasa criza si pentru aceasta nu este numai el responsabil. Cea mai mare parte din vina este a parintilor, a invatatorilor, a clericilor si a duhovnicilor. Parintii nu mai au crestere duhovniceasca si nici experienta pentru a educa crestineste pe copii. Rolul parintilor si al caminului familial este determinant pentru varsta copilariei si a adolescentei. El trebuie sa fie prin excelenta un rol educational. Lucrarea pedagogica corecta si inteleapta a parintilor in educatia crestina a copiilor, inca de la cea mai frageda varsta, trebuie sa puna bazele unei vietuiri crestin-ortodoxe intru Hristos, a singurei cai viabile si adevarate, pe care nici o furtuna a varstei tinere sau adulte nu o va mai putea clatina. Scopul educatiei copiilor trebuie sa fie dobandirea dragostei fata de Domnul Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfintii Ingeri si Sfinti. De asemenea, dragostea fata de slujbele bisericesti si in mod deosebit Sfanta Liturghie. Iar copiii trebuie sa se inspire din faptele si dragostea noastra fata de Dumnezeu si Sfanta Sa Biserica Ortodoxa."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2017
Autori: pr. Ioan de la Rarau
Editura: Agapis
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8654-14-0
Pagini: 312

Tineretul de astăzi trece printr-o serioasă criză şi pentru aceasta nu este numai el responsabil. Cea mai mare parte din vină este a părinţilor, a învăţătorilor, a clericilor şi a duhovnicilor. Părinţii nu mai au creştere duhovnicească şi nici experienţă pentru a educa creştineşte pe copii. Rolul părinţilor şi al căminului familial este determinant pentru vârsta copilăriei şi a adolescenţei. El trebuie să fie prin excelenţă un rol educaţional. Lucrarea pedagogică corectă şi înţeleaptă a părinţilor în educaţia creştină a copiilor, încă de la cea mai fragedă vârstă, trebuie să pună bazele unei vieţuiri creştin-ortodoxe întru Hristos, a singurei căi viabile şi adevărate, pe care nici o furtună a vârstei tinere sau adulte nu o va mai putea clătina.
Scopul educaţiei copiilor trebuie să fie dobândirea dragostei faţă de Domnul Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfinţii Îngeri şi Sfinţi. De asemenea, dragostea faţă de slujbele bisericeşti şi în mod deosebit Sfânta Liturghie. Iar copiii trebuie să se inspire din faptele şi dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi Sfânta Sa Biserică Ortodoxă.

An aparitie 2017
Autori pr. Ioan de la Rarau
Editura Agapis
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-8654-14-0
Pagini 312

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll