Dumnezeu Se descoperă celui cu inima curată

sf. Simeon de Daibabe

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cu trupul sa lucram, iar cu sufletul sa ne rugam. Omul nostru din afara sa-si implineasca lucrarea din afara, iar cel launtric sa se afieroseasca in intregime lui Dumnezeu la slujire si nicicand sa nu se lipseasca de aceasta lucrare launtrica a rugaciunii mintii. Dupa cum ne-a randuit si Dumnezeul-om Iisus, spunand in Evanghelie: Tu insa, cand te rogi, intra in camara ta si, inchizand usa, roaga-te Tatalui tau, Care este in ascuns (Matei 6, 6). Camara sufletului este trupul, usile sunt cele cinci simturi trupesti. Sufletul intra in camara sa, atunci cand mintea nu rataceste incoace si incolo dupa fapte si lucruri lumesti.
Cuviosul Simeon de Daibabe
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: sf. Simeon de Daibabe
Editura: Egumenita
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-550-482-0
Pagini: 172

<div>Cu trupul să lucrăm, iar cu sufletul să ne rugăm. Omul nostru din afară să-și împlinească lucrarea din afară, iar cel lăuntric să se afierosească în întregime lui Dumnezeu la slujire și nicicând să nu se lipsească de această lucrare lăuntrică a rugăciunii minții. După cum ne-a rânduit și Dumnezeul-om Iisus, spunând în Evanghelie: <em>Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns </em>(Matei 6, 6). Cămara sufletului este trupul, ușile sunt cele cinci simțuri trupești. Sufletul intră în cămara sa, atunci când mintea nu rătăcește încoace și încolo după fapte și lucruri lumești”.</div><div><em>Cuviosul Simeon de Daibabe</em></div>

An aparitie 2022
Autori sf. Simeon de Daibabe
Editura Egumenita
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-550-482-0
Pagini 172

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll