Dragostea și fericirea omului. Putem fi fericiți fără Dumnezeu?

***

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Orice om isi doreste o viata fericita. E cu putinta insa adevarata fericire fara Dumnezeu? Desigur, pentru o vreme ne putem simti relativ bine fara credinta in El. Fericirea autentica presupune, totusi, mult mai mult decat acest sentiment.
Multi incearca sa afle fericirea si vad in religie un set de reguli dure, ce condamna placerea sau o otraveste cu durerosul sentiment al vinovatiei , dar placerile pe care omul cauta sa le afle calcand poruncile lui Dumnezeu sunt otravite din capul locului  si, fara a aduce vreodata fericire, sfarsesc intotdeauna intr un chin fara inteles. Oamenii realizati in sensul ca au devenit bogati si cunoscuti sunt adeseori nefericiti, fiindca adevarata fericire presupune armonizarea cu adevaratul Bine. Credinta ortodoxa, pe de alta parte, nu ne invata doar cum sa devenim buni cetateni, ci mai ales cum putem ajunge in Imparatia cea vesnica si fericita. Am putea fi fericiti inca de aici pe aceasta cale? Cu siguranta, da! 
Un raspuns la multe dintre framantarile noastre in legatura cu acest subiect aflam intre filele cartii de fata...
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: ***
Editura: de Suflet
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-8633-62-6
Pagini: 136
Traducere: Ciocioi, Gheorghiţă

<div>Orice om îşi doreşte o viață fericită. E cu putință însă adevărata fericire fără Dumnezeu? Desigur, pentru o vreme ne putem ­simți relativ bine fără credința în El. Fericirea ­autentică presupune, totuși, mult mai mult decât acest sentiment.<br>Mulți încearcă să afle fericirea și văd în religie un set de reguli dure, ce condamnă plăcerea sau o otrăvește cu durerosul senti­ment al vinovăției –, dar plăcerile pe care omul caută să le afle călcând poruncile lui Dumnezeu sunt otrăvite din capul locului&nbsp; și, fără a aduce vreodată fericire, sfârșesc întotdeauna într‑un chin fără înţeles. Oamenii „realizați” – în sensul că au devenit bogaţi şi cu­noscuți – sunt adeseori nefericiți, fiindcă adevărata fericire presupune armonizarea cu adevăratul Bine. Credința ortodoxă, pe de altă parte, nu ne învață doar cum să devenim buni cetățeni, ci mai ales cum putem ajunge în Împărăția cea veșnică și fericită. Am putea fi fericiți încă de aici pe această cale? Cu siguranță, da!&nbsp;<br>Un răspuns la multe dintre frământările noastre în legătură cu acest subiect aflăm între filele cărții de față...</div>

An aparitie 2023
Autori ***
Editura de Suflet
Format 11x20 cm
ISBN 978-606-8633-62-6
Pagini 136
Traducere Ciocioi, Gheorghiţă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll