Doi băieți în căutarea faptelor bune

Amy Le Feuvre

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
In acest volum, Amy Le Feuvre cunoscuta pentru romanele Nasturele lui Teddy, Fiii risipitori si multe altele ne ofera prilejul de a deveni martorii aventurilor a doi copii hotarati sa faca ceva placut lui Dumnezeu.
Afland ca orice zi in care nu fac un bine cuiva este o zi pierduta, cei doi baieti se iau zilnic la tranta cu plictiseala si au parte de multe peripetii. Unul dintre ei este neinfricat si are mereu initiativa, celalalt, foarte loial si plin de compasiune, iar impreuna ne ofera povestea a doi veri orfani, crescuti cu multa dragoste de matusa si de bunica lor intr-un sat din Anglia, la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Romanul Doi baieti in cautarea faptelor bune este un izvor de inspiratie amuzant si captivant, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Amy Le Feuvre
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑891-7
Pagini: 200
Traducere: Stănciulescu, Diana

<div>În acest volum, Amy Le Feuvre – cunoscută pentru romanele<em> Nasturele lui Teddy, Fiii risipitori </em>și multe altele – ne oferă prilejul de a deveni martorii aventurilor a doi copii hotărâți să facă ceva plăcut lui Dumnezeu. <br>Aflând că orice zi în care nu fac un bine cuiva este o zi pierdută, cei doi băieți se iau zilnic la trântă cu plictiseala și au parte de multe peripeții. Unul dintre ei este neîn­fricat și are mereu inițiativă, celălalt, foarte loial și plin de compasiune, iar împreună ne oferă povestea a doi veri orfani, crescuți cu multă dragoste de mătușa și de bunica lor într-un sat din Anglia, la sfârșitul secolului al XIX-lea. <br>Romanul <em>Doi băieți în căutarea faptelor bune</em> este un izvor de inspirație amuzant și captivant, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.</div>

An aparitie 2022
Autori Amy Le Feuvre
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑891-7
Pagini 200
Traducere Stănciulescu, Diana

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll