Din minunile Maicii Domnului

***

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Pentru folosul duhovnicesc al crestinilor, Sfintii Parinti au adunat intr-un volum o parte din minunile savarsite de Maica Domnului in decursul timpului. Aceste pagini de traditie crestina s-au publicat initial in 1847 la tipografia Manastirii Neamt. Traducerea s-a facut dupa un text grecesc de catre ieromonahul Rafail Protosinghelul, in 1820, la Manastirea romaneasca Prodromul (Muntele Athos ).
      Una dintre cele mai citite carti de spiritualitate crestina, lucrarea Din minunile Maicii Domnului cuprinde cele mai cunoscute minuni savarsite de Fecioara Maria, mama Fiului lui Dumnezeu, Iisus din Nazaret. Scrisa de catre Sfintii Parinti si tiparita pentru prima oara in limba romana in 1847, in tipografia Manastirii Neamt; traducerea s-a facut dupa o editie greceasca de catre ieromonahul Rafail, in 1820, la Schitul romanesc Prodromul (Muntele Athos).
"
(4.50) | (2 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2008
Autori: ***
Editura: Doxologia
Format: 14.5x20 cm
ISBN: 978-606-8117-37-9
Pagini: 250

<div>Pentru folosul duhovnicesc al creştinilor, Sfinţii Părinţi au adunat într-un volum o parte din minunile săvârşite de Maica Domnului în decursul timpului. Aceste pagini de tradiţie creştină s-au publicat iniţial în 1847 la tipografia Mănăstirii Neamţ. Traducerea s-a făcut după un text grecesc de către ieromonahul Rafail Protosinghelul, în 1820, la Mănăstirea românească Prodromul (Muntele Athos ).<br>&nbsp; &nbsp; &nbsp; Una dintre cele mai citite cărţi de spiritualitate creştină, lucrarea<em> Din minunile Maicii Domnului</em> cuprinde cele mai cunoscute minuni săvârşite de Fecioara Maria, mama Fiului lui Dumnezeu, Iisus din Nazaret. Scrisă de către Sfinţii Părinți şi tipărită pentru prima oară în limba română în 1847, în tipografia Mănăstirii Neamţ; traducerea s-a făcut după o ediţie grecească de către ieromonahul Rafail, în 1820, la Schitul românesc Prodromul (Muntele Athos).</div>

An aparitie 2008
Autori ***
Editura Doxologia
Format 14.5x20 cm
ISBN 978-606-8117-37-9
Pagini 250

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll