Cununi de răchită

Mersine Vigopoulou

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Anghelina, Agnia sau Ghetsimana, impreuna cu Alice si Elena, sunt femeile de langa noi. Femei cu duh luptator, care au depasit greutatile prin credinta si hotarare, pentru ca au considerat binele o necesitate.
Se poate ca odata sa le intalnim si noi, si poate ca vom trece pe langa ele indiferenti. Insa acum vin sa le cunoastem mai bine prin povestile lor sensibile. Ne incredinteaza viata lor descoperindu-ne sinele lor si modul in care si-au lasat amprentele in familie, in grupul celor apropiati lor, in societate.
Acestea au devenit, dupa cum spunea Sfantul Paisie Aghioritul, dospeala pe care in fiecare perioada grea Preabunul Dumnezeu o foloseste pentru a ajuta generatiile viitoare si pentru ca aceasta lume sa nu piara.
Pornind de la aceste intamplari adevarate am descoperit trairi omenesti care mi-au atins sufletul si mi-au trasat viata personala. Am stat cu respect in fata ranilor trecutului, care au faurit suferinta poporului nostru si au bagat dihonie in el.
M-a inspirat modul de viata al oamenilor obisnuiti, care au trait in perioada interbelica si in vremea prigoanelor, ocupatiei si razboiului civil in anonimat, fara zgomot, cu duhul jertfirii, si fara voia lor au fost tarati in chinurile istoriei.
Pe o foaie alba mi-am asternut gandurile, cu speranta sa dau glas contrastelor istoriei noastre, care ascunde atat neprihanirea, cat si viclenia. Dreptatea, la care aspira fiecare din noi, dar si nedreptatea, care stapaneste in jurul nostru. Lupta pentru libertate, indeosebi in vremurile in care este amenintata de tragediile razboiului, si credinta in iubirea si pronia lui Dumnezeu pentru om.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: Mersine Vigopoulou
Editura: Egumenita
ISBN: 978-606-550-501-8
Traducere: Spătărelu, Cristian

<div>Anghelina, Agnia sau Ghetsimana, împreună cu Alice şi Elena, sunt femeile de lângă noi. Femei cu duh luptător, care au depăşit greutăţile prin credinţă şi hotărâre, pentru că au considerat binele o necesitate.</div><div>Se poate ca odată să le întâlnim şi noi, şi poate că vom trece pe lângă ele indiferenţi. Însă acum vin să le cunoaştem mai bine prin poveştile lor sensibile. Ne încredinţează viaţa lor descoperindu-ne sinele lor şi modul în care şi-au lăsat amprentele în familie, în grupul celor apropiaţi lor, în societate.</div><div>Acestea au devenit, după cum spunea Sfântul Paisie Aghioritul, dospeala pe care în fiecare perioadă grea Preabunul Dumnezeu o foloseşte pentru a ajuta generaţiile viitoare şi pentru ca această lume să nu piară.</div><div>Pornind de la aceste întâmplări adevărate am descoperit trăiri omeneşti care mi-au atins sufletul şi mi-au trasat viaţa personală. Am stat cu respect în faţa rănilor trecutului, care au făurit suferinţă poporului nostru şi au băgat dihonie în el.</div><div>M-a inspirat modul de viaţă al oamenilor obişnuiţi, care au trăit în perioada interbelică şi în vremea prigoanelor, ocupaţiei şi războiului civil în anonimat, fără zgomot, cu duhul jertfirii, şi fără voia lor au fost târâţi în chinurile istoriei.</div><div>Pe o foaie albă mi-am aşternut gândurile, cu speranţa să dau glas contrastelor istoriei noastre, care ascunde atât neprihănirea, cât şi viclenia. Dreptatea, la care aspiră fiecare din noi, dar şi nedreptatea, care stăpâneşte în jurul nostru. Lupta pentru libertate, îndeosebi în vremurile în care este ameninţată de tragediile războiului, şi credinţa în iubirea şi pronia lui Dumnezeu pentru om.</div>

Autori Mersine Vigopoulou
Editura Egumenita
ISBN 978-606-550-501-8
Traducere Spătărelu, Cristian

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll