Cumpătarea. Judecătorul Virtuților. Sfântul Proroc Daniel și cei trei prieteni ai săi

Cristina Chiaga

10 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Te-ai tot intrebat daca am uitat de minunata imparatie a virtutilor? Nu, cu siguranta nu am uitat. Si cum era sa uit de asa ceva? Cum sa nu iti doresti sa traiesti intr-un peisaj de vis cu persoane cu totul si cu totul deosebite asa cum le gasim aici. Si ma bucur ca nici tu nu ai uitat! Vrei sa facem o calatorie impreuna in Imparatie? Bine! Vino!
            O sa-ti fac mai intai cunostinta cu judecatorul Imparatiei: Cumpatarea. El iti spune daca este bine ceea ce ai facut sau nu. El te invata cat si cum sa mananci, cum si cu ce sa te imbraci, cum sa vorbesti, cum sa te comporti cu ceilalti fara a aduce cuiva vreo suparare.
            Cand esti in preajma Cumpatarii te simti linistit, in pace si te face sa te vezi stapan pe tine, pe propria ta persoana.
            Acest judecator este sobru, hotarat, stie ce vrea de la viata, impune respect. Poti invata multe de la el doar privindu-l! Ca intr-o carte plina de invataturi, vei descoperi sfaturi de viatasi comportamente de urmat, doar citindu-l din priviri pe acest maret judecator. Cu atat mai mult dacail vei iubi si il vei asculta in toate zilele. Astfel Cumpatarea iti va deveni un bun model de urmat.
            Din Imparatia Mandriei multi au dorit sa biruie pe acest drept judecator. S-au napustit asupra lui mai ales  lacomia, imbuibarea, betia, zgarcenia, risipa, nerusinarea, luxul si orgoliul. Dar nimic nu au reusit. Din fata acestui judecator au pierit precum piere visul cand te trezesti dimineata. La fel si tu vei birui acesti monstri daca vei iubi si vei sta aproape de Cumpatare.
            Daca nu iti faci ca prieten pe acest judecator, vei sta mereu cu ochii spre pamant si nu te vei putea bucura de frumusetile Imparatiei. Doar cei ce se insoteste cu virtutea Cumpatarii se simt cu adevarat liberi si o pot admira pe Imparateasa Iubire in toata splendoarea ei. Doar aceia il pot vedea limpede pe Dumnezeu si pot descoperi cele interioare ale lor, frumusetile launtrice ale sufletului.
Adam si Eva s-au despartit de Cumpatare. Au ascultat de sarpele ce le vorbea de dulceata fructului si de posibilitatea de a deveni maret ca Dumnezeu fara a face un efort personal. Astfel ei au pierdut Imparatia. Dar tu iubind-o, poti sa redescoperi raiul pierdut.
In toate lucrurile tale fii cumpatat si nici o neputinta nu te va intampina! .
Si pentru a indragi mai mult aceasta virtute, sa urmarim viata Sfantului Proroc Daniil si a celor trei prieteni ai sai!
 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Cristina Chiaga
Editura: Egumenita
Format: 16.5x23.5 cm
ISBN: 978-606-550-507-9
Pagini: 56

<div>Te-ai tot întrebat dacă am uitat de minunata împărăție a virtuților? Nu, cu siguranță nu am uitat. Și cum era să uit de așa ceva? Cum să nu îți dorești să trăiești într-un peisaj de vis cu persoane cu totul și cu totul deosebite așa cum le găsim aici. Și mă bucur că nici tu nu ai uitat! Vrei să facem o călătorie împreună în Împărăție? Bine! Vino!</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; O să-ți fac mai întâi cunoștință cu judecătorul Împărăției: <strong>Cumpătarea</strong>. El îți spune dacă este bine ceea ce ai făcut sau nu. El te învață cât și cum să mănânci, cum și cu ce să te îmbraci, cum să vorbești, cum să te comporți cu ceilalți fără a aduce cuiva vreo supărare.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Când ești în preajma Cumpătării te simți liniștit, în pace și te face să te vezi stăpân pe tine, pe propria ta persoană.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Acest judecător este sobru, hotărât, știe ce vrea de la viață, impune respect. Poți învăța multe de la el doar privindu-l! Ca într-o carte plină de învățături, vei descoperi sfaturi de viațăși comportamente de urmat, doar „citindu-l” din priviri pe acest măreț judecător. Cu atât mai mult dacăîl vei iubi și îl vei asculta în toate zilele. Astfel Cumpătarea îți va deveni un bun model de urmat.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Din Împărăția Mândriei mulți au dorit să biruie pe acest drept judecător. S-au năpustit asupra lui mai ales&nbsp; lăcomia, îmbuibarea, beţia, zgârcenia, risipa, neruşinarea, luxul și orgoliul. Dar nimic nu au reușit. Din fața acestui judecător au pierit precum piere visul când te trezești dimineața. La fel și tu vei birui acești monștri dacă vei iubi și vei sta aproape de Cumpătare.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Dacă nu îți faci ca prieten pe acest judecător, vei sta mereu cu ochii spre pământ și nu te vei putea bucura de frumusețile Împărăției. Doar cei ce se însoțește cu virtutea Cumpătării se simt cu adevărat liberi și o pot admira pe Împărăteasa Iubire în toată splendoarea ei. Doar aceia îl pot vedea limpede pe Dumnezeu și pot descoperi cele interioare ale lor, frumusețile lăuntrice ale sufletului.</div><div>Adam și Eva s-au despărțit de Cumpătare. Au ascultat de șarpele ce le vorbea de dulceața fructului și de posibilitatea de a deveni măreț ca Dumnezeu fără a face un efort personal. Astfel ei au pierdut Împărăția. Dar tu iubind-o, poți să redescoperi raiul pierdut.</div><div>„În toate lucrurile tale fii cumpătat şi nici o neputinţă nu te va întâmpina!”.</div><div>Și pentru a îndrăgi mai mult această virtute, să urmărim viața Sfântului Proroc Daniil și a celor trei prieteni ai săi!</div><div>&nbsp;</div>

An aparitie 2023
Autori Cristina Chiaga
Editura Egumenita
Format 16.5x23.5 cm
ISBN 978-606-550-507-9
Pagini 56

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll