Cum să urcăm Muntele Fericirilor. Îndrumar duhovnicesc

***

14 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cea mai inalta cale de vietuire a omului pe pamant este invatatura Mantuitorului Iisus Hristos, iar asta inseamna ca pentru fiecare dintre noi lucrul cel mai de folos este sa-si randuiasca viata potrivit cuvintelor Domnului. Criteriile de talcuire a invataturilor Mantuitorului nu sunt altele decat Sfanta Scriptura, Sfintii Parinti, inima deschisa catre Dumnezeu, logica, bunul simt si limpezimea ratiunii pe care Domnul le-a dat omului pentru ca el sa poata deosebi binele de rau si intelege toate lucrurile care ii sunt de trebuinta in viata.
Predica de pe Munte reprezinta temelia invataturii Mantuitorului Iisus Hristos glasul ce vine de la Tronul lui Dumnezeu, lumina cereasca ce lumineaza vietile oamenilor.
Inconjurat de popor, Fiul lui Dumnezeu si-a inceput Predica de pe Munte aratandu-ne care sunt Fericirile, pentru ca omul sa implineasca scopul existentei sale: acela de a fi fericit...
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: de Suflet
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-8633-55-8
Pagini: 144
Traducere: Ciocioi, Gheorghiţă

<div>Cea mai înaltă cale de vieţuire a omului pe ­pământ este învățătura Mântuitorului Iisus Hristos, iar asta înseamnă că pentru fiecare dintre noi lucrul cel mai de folos este să-­și rânduiască viața potrivit cuvintelor Domnului. Criteriile de tâlcuire a învățăturilor Mântuitorului nu sunt altele decât Sfânta Scriptură, Sfinții Părinți, inima deschisă către Dumnezeu, logica, bunul simț și limpezimea rațiunii – pe care Domnul le-­a dat omului pentru ca el să poată deosebi binele de rău şi înțelege toate lucrurile care îi sunt de trebuinţă în viaţă.<br>Predica de pe Munte reprezintă temelia învăță­turii Mântuitorului Iisus Hristos – glasul ce vine de la Tronul lui Dumnezeu, lumină cerească ce luminează viețile oamenilor.<br>Înconjurat de popor, Fiul lui Dumnezeu Şi­-a început Predica de pe Munte arătându­-ne care sunt Fericirile, pentru ca omul să împlinească scopul existenței sale: acela de a fi fericit...</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura de Suflet
Format 11x20 cm
ISBN 978-606-8633-55-8
Pagini 144
Traducere Ciocioi, Gheorghiţă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll