Cu Hristos în lumina reflectoarelor - editoriale televizate

Razvan Bucuroiu

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
De trei decenii - dupa ce-am redevenit o natiune libera -, Razvan Bucuroiu se dovedeste vertical, nevatamat spiritual, activ, misionar dedicat Ortodoxiei si plin de roade, inmultind cu discretie si vivacitate talantii pe care i-a primit de la Dumnezeu Atottiitorul. Provenit dintr-o famile de intelectuali, format in preajma unor personalitati de elita, inzestrat cu talent literar, o cultura teologica solida si un simt al vietii liturgice aproape sacerdotal, acest mirean neobosit nu s-a lasat deviat de la vocatia sa evanghelica nici de dragul ideologiilor la moda, nici al foloaselor materiale, nici al slavei desarte, sub povara careia sucomba facatorii de socluri personale. Scrisul lui Razvan Bucuroiu - care-i insoteste continuu lucrarea editoriala si dimensiunea de realizator TV - are un ton specific: nu este niciodata stereotip, lemnos sau bolovanos, combina vana poetica a metaforei cu buna cumpanire morala, exalta nuanta fara sa piarda esentialul si rosteste adevarul in prima persoana, prin experianta nemijlocita.

Teodor Baconschi
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Razvan Bucuroiu
Editura: Basilica
ISBN: 978-606-29-0488-3
Pagini: 144

<div>De trei decenii - după ce-am redevenit o națiune liberă -, Răzvan Bucuroiu se dovedește vertical, nevătămat spiritual, activ, misionar dedicat Ortodoxiei și plin de roade, înmulțind cu discreție și vivacitate talanții pe care i-a primit de la Dumnezeu Atotțiitorul. Provenit dintr-o famile de intelectuali, format în preajma unor personalități de elită, înzestrat cu talent literar, o cultură teologică solidă și un simț al vieții liturgice aproape sacerdotal, acest mirean neobosit nu s-a lăsat deviat de la vocația sa evanghelică nici de dragul ideologiilor la modă, nici al foloaselor materiale, nici al slavei deșarte, sub povara căreia sucombă făcătorii de socluri personale. Scrisul lui Răzvan Bucuroiu - care-i însoțește continuu lucrarea editorială și dimensiunea de realizator TV - are un ton specific: nu este niciodată stereotip, lemnos sau bolovănos, combină vâna poetică a metaforei cu buna cumpănire morală, exaltă nuanța fără să piardă esențialul și rostește adevărul în primă persoană, prin experianță nemijlocită.<br><br>Teodor Baconschi</div>

An aparitie 2022
Autori Razvan Bucuroiu
Editura Basilica
ISBN 978-606-29-0488-3
Pagini 144

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll