Cu Dumnezeu pe planeta Pipera - O secvență de duhovnicie citadină

Razvan Bucuroiu

33 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Razvan Bucuroiu scrie aceasta carte ca sa stea de vorba cu cei foarte multi care, desi au auzit de El, nu-L cunosc pe Hristos. Razvan Bucuroiu povesteste pe Mantuitor sincer, din inima, minunandu-se uneori, entuziasman-du-se adesea, si asta m-a cucerit cu totul. Ca sa aiba, totusi, o alcatuire in fata, un interlocutor, Razvan Bucuroiu ii fixeaza pe cei care n-au auzit de Hristos din cauza freamatului lumii intr-unul din cartierele bucurestene renumite pentru stranietatea lui: e un cartier nascut pe un loc unde pana acum 25 de ani nu era nimic, unde astazi vin in fiecare dimineata zeci de mii de oameni sa lucreze si de unde ei toti pleaca la casele lor pe inserat, Pipera.
Sever Voinescu
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Razvan Bucuroiu
Editura: Doxologia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-9746-88-2
Pagini: 158

<div>Răzvan Bucuroiu scrie această carte ca să stea de vorbă cu cei foarte mulți care, deși au auzit de El, nu-L cunosc pe Hristos. Răzvan Bucuroiu povestește pe Mântuitor sincer, din inimă, minunându-se uneori, entuziasmân-du-se adesea, și asta m-a cucerit cu totul. Ca să aibă, totuși, o alcătuire în față, un interlocutor, Răzvan Bucuroiu îi fixează pe cei care n-au auzit de Hristos din cauza freamătului lumii într-unul din cartierele bucureștene renumite pentru stranietatea lui: e un cartier născut pe un loc unde până acum 25 de ani nu era nimic, unde astăzi vin în fiecare dimineață zeci de mii de oameni să lucreze și de unde ei toți pleacă la casele lor pe înserat, Pipera.</div><div>Sever Voinescu</div>

An aparitie 2022
Autori Razvan Bucuroiu
Editura Doxologia
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-9746-88-2
Pagini 158

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll