Convorbiri duhovnicești. Vol. I

arhim. Ioanichie Bălan

80 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Editia de fata, a treia dupa cele din ani 1984 si 1993, a volumului I din Convorbiri duhovnicesti, apare dupa o indelungata perioada in care cartea a fost mult cautata, dar n-a mai vapzut lumina tiparului. In acest interval de timp toti interlocutorii prezentati, inclusiv autorul, s-au mutat la Domnul dupa ce si-au savarsit intru cuviosie calatoria cea pamanteasca, iar unii dintre ei - Parintii Cleopa Ilie, Dumitru Staniloae, Paisie Olaru, Sofia Boghiu - au fost propusi spre canonizare, ceea ce a sporit si mai mult valoarea cuvintelor lor si interesul cititorilor pentru o noua reeditare.

Editura 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: arhim. Ioanichie Bălan
Editura: Manastirea Sihastria
Format: 17x24.5 cm
ISBN: 978-606-8217-38-3
Pagini: 640

<div>Ediția de față, a treia după cele din ani 1984 și 1993, a volumului I din Convorbiri duhovnicești, apare după o îndelungată perioadă în care cartea a fost mult căutată, dar n-a mai văpzut lumina tiparului. În acest interval de timp toți interlocutorii prezentați, inclusiv autorul, s-au mutat la Domnul după ce și-au săvârșit întru cuvioșie călătoria cea pământească, iar unii dintre ei - Părinții Cleopa Ilie, Dumitru Stăniloae, Paisie Olaru, Sofia Boghiu - au fost propuși spre canonizare, ceea ce a sporit și mai mult valoarea cuvintelor lor și interesul cititorilor pentru o nouă reeditare.<br><br>Editura&nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori arhim. Ioanichie Bălan
Editura Manastirea Sihastria
Format 17x24.5 cm
ISBN 978-606-8217-38-3
Pagini 640

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll