Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu

protosinghel Teodosie Paraschiv

28 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Prin aceasta lucrare autorul isi propune sa aduca in atentia cititorului codul Bibliei ca pe o dovada incontestabila, in aceste vremuri de necredinta si scepticism, ca Biblia este inspirata de Dumnezeu cuvant cu cuvant . Volumul raspunde la intrebarile pe care autorul le pune chiar de la inceput: Putem avea incredere in Biblie? Ne prezinta Biblia adevarul despre Dumnezeu, omenire si mantuire? Mai este crestinismul credibil? Putem crede ca Iisus Hristos a inviat din morti acum doua mii de ani? Este Iisus Hristos singura cale de mantuire pentru omenire? Mai este posibil ca noi sa credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu inspirat? Este Biblia cu adevarat fara eroare si demna de incredere, in ciuda atacurilor in crestere asupra autoritatii ei? Cine este autorul Bibliei? .


Felul cum a fost creata Biblia reprezinta una dintre cele mai mari taine din toate timpurile. Biblia contine saizeci si sase de carti scrise de patruzeci si patru de oameni, folosind trei limbi ebraica, aramaica si greaca , in decursul a o mie sase sute de ani. Nicio carte din lume nu a mai fost scrisa de-a lungul unei asemenea perioade de timp."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: protosinghel Teodosie Paraschiv
Editura: Adenium
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-742-010-4
Pagini: 198

Prin această lucrare autorul își propune să aducă în atenția cititorului codul Bibliei ca pe o „dovadă incontestabilă, în aceste vremuri de necredință și scepticism, că Biblia este inspirată de Dumnezeu cuvânt cu cuvânt”. Volumul răspunde la întrebările pe care autorul le pune chiar de la început: „Putem avea încredere în Biblie? Ne prezintă Biblia adevărul despre Dumnezeu, omenire și mântuire? Mai este creștinismul credibil? Putem crede că Iisus Hristos a înviat din morți acum două mii de ani? Este Iisus Hristos singura cale de mântuire pentru omenire? Mai este posibil ca noi să credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu inspirat? Este Biblia cu adevărat fără eroare și demnă de încredere, în ciuda atacurilor în creștere asupra autorității ei? Cine este autorul Bibliei?”.


„Felul cum a fost creată Biblia reprezintă una dintre cele mai mari taine din toate timpurile. Biblia conține șaizeci și șase de cărți scrise de patruzeci și patru de oameni, folosind trei limbi – ebraica, aramaica și greaca –, în decursul a o mie șase sute de ani. Nicio carte din lume nu a mai fost scrisă de-a lungul unei asemenea perioade de timp.”

An aparitie 2014
Autori protosinghel Teodosie Paraschiv
Editura Adenium
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-742-010-4
Pagini 198

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll