Claudius. O poveste despre un tânăr neînfricat și despre credința lui

Aliki Kafetzopoulou

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Traducere din limba greaca: protopresbiter dr. Gabriel Mandrila

La hotarul dintre lumi, in mijlocul anilor de prigoana, un tanar de vita nobila descopera sensul adevarat al iubirii paterne multumita grijii si afectiunii pe care un tata adoptiv crestin i le daruieste neconditionat. 
 Astfel, prin aflarea iubirii lui Hristos, Claudius intelege care este cu adevarat scopul mult dorit si vesnic al oricarei fiinte omenesti. 
 Urmarind indeaproape realitatea istorica, autoarea ne face partasi cautarilor unui tanar a carui viata ne demonstreaza inca o data ca numai prin dobandirea lui Hristos si mai ales a credintei in El, ce invinge orice obstacol si stavila, cerul se pogoara pe pamant spre a ne umple de o fericire si maretie coplesitoare...


"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Aliki Kafetzopoulou
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-877-1
Pagini: 192
Traducere: Mândrilă, Gabriel, dr. protos.

<div>Traducere din limba greacă: protopresbiter dr. Gabriel Mândrilă<br><br></div><div>La hotarul dintre lumi, în mijlocul anilor de prigoană, un tânăr de viță nobilă descoperă sensul adevărat al iubirii paterne mul­țu­mită grijii și afecțiunii pe care un tată ­adoptiv creștin i le dăruiește necondiționat.&nbsp;<br>&nbsp;Astfel, prin aflarea iubirii lui Hristos, Claudius înțelege care este cu adevărat scopul mult‑dorit și veșnic al oricărei ființe omenești.&nbsp;<br>&nbsp;Urmărind îndeaproape realitatea istorică, autoarea ne face părtași căutărilor unui tânăr a cărui viață ne demonstrează încă o dată că numai prin dobândirea lui Hristos și mai ales a credinței în El, ce învinge orice obstacol și stavilă, cerul se po­goară pe pământ spre a ne umple de o fericire și măreție copleșitoare...</div><div><br><br></div>

An aparitie 2022
Autori Aliki Kafetzopoulou
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-877-1
Pagini 192
Traducere Mândrilă, Gabriel, dr. protos.

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll