Cetatea din rucsac

Veronica Iani

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Ioan si Veronica obisnuiau sa-si tina jucariile de plus intr-un rucsac al parintilor. Cautandu-le, intr-o buna zi descopera aici o trecere spre Cetatea oamenilor suparaciosi. Cine ar rata o aventura, intr-un asemenea loc?! Nu Ioan si nici Veronica! Cei doi exploreaza Cetatea si au parte de intamplari pe care nu si le-ar fi dorit! Veronica e aleasa regina si Ioan este numit comandant al armatei. Momentul lor de glorie nu tine prea mult. Foarte curand au de trecut cateva probe de curaj, ca orice eroi adevarati ai unei aventuri intr-o lume plina de provocari. Cetatea din rucsac este o povestire aproape adevarata. Intamplarile sunt imaginate, insa Ioan, Veronica, parintii si bunicii lor au modele reale. Am construit aceasta povestire, valorificand informatii oferite de membrii familiei! Cartea face parte din colectia Intamplari aproape adevarate"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Veronica Iani
Editura: Life Learning Education
ISBN: 978-606-94785-7-8
Pagini: 36

 Ioan și Veronica obișnuiau să-și țină jucăriile de pluș într-un rucsac al părinților. Căutându-le, într-o bună zi descoperă aici o trecere spre Cetatea oamenilor supărăcioși. Cine ar rata o aventură, într-un asemenea loc?! Nu Ioan și nici Veronica! Cei doi explorează Cetatea și au parte de întâmplări pe care nu și le-ar fi dorit! Veronica e aleasă regină și Ioan este numit comandant al armatei. Momentul lor de glorie nu ține prea mult. Foarte curând au de trecut câteva probe de curaj, ca orice eroi adevărați ai unei aventuri într-o lume plină de provocări. 

Cetatea din rucsac este o povestire aproape adevărată. Întâmplările sunt imaginate, însă Ioan, Veronica, părinții și bunicii lor au modele reale. Am construit această povestire, valorificând informații oferite de membrii familiei!

Cartea face parte din colecția „Întâmplări aproape adevărate”

An aparitie 2022
Autori Veronica Iani
Editura Life Learning Education
ISBN 978-606-94785-7-8
Pagini 36

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll