Cerșetorii de miracole

Constantin Virgil Gheorghiu

30 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cersetorii de miracole se constituie intr un proces al implacabilului spirit al secolului nostru tulburator de frumos, dar atat de crud si oprimant pentru individ. Raul universal este denuntat in chipul blestemului de care sufera rasa neagra din Statele Unite si din Africa. Istoria este atroce si e nevoie de gandirea elevata a lui Gheorghiu, sunt solicitate intregul sau talent, intreaga lui arta pentru a o face suportabila. 
Putini autori au stiut mai bine decat autorul Cersetorilor de miracole sa prezinte complicatele realitati economice, politice, morale ori de alta natura ale lumii de astazi, nespus de greu de cuprins de mintea omeneasca, sursa a unei imense dispute, a unui urias conflict, ce terorizeaza si devasteaza sarmana noastra umanitate.
Andre Billy (Academia Goncourt)

***
Drama Cersetorilor de miracole se impleteste, sub condeiul de aur al lui Gheorghiu, cu drama unui exilat roman, Zeno Valahul personaj de prima marime al cartii, cu alese insusiri crestine , aflat pururea in cautarea Adevarului si dreptatii, jinduind in fiecare clipa dupa tara sa pierduta din Carpati si de la Dunare...
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Constantin Virgil Gheorghiu
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑886‑3
Pagini: 272
Traducere: Ciocioi, Gheorghiţă

<div>Cerșetorii de miracole se constituie într‑un proces al implacabilului spirit al secolului nostru – tulburător de frumos, dar atât de crud și oprimant pentru individ. Răul universal este denunțat în chipul blestemului de care suferă rasa neagră din Statele Unite și din Africa. Istoria este atroce și e nevoie de gândirea elevată a lui Gheorghiu, sunt solicitate întregul său talent, întreaga lui artă pentru a o face suportabilă.&nbsp;<br>Puțini autori au știut mai bine decât autorul Cerșe­to­rilor de miracole să prezinte complicatele realități eco­no­mice, politice, morale ori de altă natură ale lumii de astăzi, nespus de greu de cuprins de mintea omenească, sursă a unei imen­­se dispu­te, a unui uriaș conflict, ce terorizează și devas­tează sărmana noastră umanitate.<br>André Billy (Academia Goncourt)<br><br>***<br>Drama Cerșetorilor de miracole se împletește, sub con­­­deiul de aur al lui Gheorghiu, cu drama unui exilat român, Zeno Valahul – personaj de primă mărime al cărții, cu alese însușiri creștine –, aflat pururea în cău­tarea Adevărului și dreptății, jinduind în fiecare clipă după țara sa pierdută din Carpați și de la Dunăre...</div>

An aparitie 2022
Autori Constantin Virgil Gheorghiu
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑886‑3
Pagini 272
Traducere Ciocioi, Gheorghiţă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll