Cele zece porunci explicate pe înțelesul tuturor. Porunca a IV-a

protos. Nicodim Mandita

19 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"""Prin porunca a IV-a Decalogului , ni se porunceste hotarator a sfinti ziua Domnului, zicandu-ni-se: <>. Ziua de serbare a Sambetei a fost inlocuita in Noul Testament, cu ziua Duminicii: pentru ca Duminica a inceput Dumnezeu sa zideasca lumea cea fireasca (materiala) (Fac. 1, 2-5). Duminica a innoit lumea Darului, Duminica S-a nascut Domnul Hristos, Duminica a inviat din morti (Mt. 28). Duminica S-a pogorat Duhul Sfant peste Sfintii Apostoli (F. Ap. 2), si Duminica va fi Judecata Universala a omenirii. Duminica nu este iertat a lucra, fara numai cu anumite exceptii: 1. In cinstea lui Dumnezeu, in slujba Sfintei Biserici (Mt. 12,5). 2. In ajutorarea pentru scaparea aproapelui si a avutului lui din pierzare (Mt. 12, 10-13); si din mare nevoie, de pilda: ucenicii Domnului de foame in ziua de odihna au smuls spice de grau pentru a manca. (Mt. 12, 1-4)"""
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: protos. Nicodim Mandita
Editura: Agapis
Format: 14.5x20.5 cm
ISBN: 978-973-84440-91-3
Pagini: 224

"Prin porunca a IV-a Decalogului , ni se poruncește hotărâtor a sfinți ziua Domnului, zicându-ni-se: <>. Ziua de serbare a Sâmbetei a fost înlocuită în Noul Testament, cu ziua Duminicii: pentru că Duminică a început Dumnezeu să zidească lumea cea firească (materială) (Fac. 1, 2-5). Duminică a înnoit lumea Darului, Duminică S-a născut Domnul Hristos, Duminică a înviat din morți (Mt. 28). Duminică S-a pogorât Duhul Sfânt peste Sfinții Apostoli (F. Ap. 2), și Duminică va fi Judecata Universală a omenirii. Duminică nu este iertat a lucra, fără numai cu anumite excepții: 1. În cinstea lui Dumnezeu, în slujba Sfintei Biserici (Mt. 12,5). 2. În ajutorarea pentru scăparea aproapelui și a avutului lui din pierzare (Mt. 12, 10-13); și din mare nevoie, de pildă: ucenicii Domnului de foame în ziua de odihnă au smuls spice de grâu pentru a mânca. (Mt. 12, 1-4)"

An aparitie 2014
Autori protos. Nicodim Mandita
Editura Agapis
Format 14.5x20.5 cm
ISBN 978-973-84440-91-3
Pagini 224

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll