Cele zece porunci explicate pe înţelesul tuturor. Porunca a V-a

protos. Nicodim Mandita

15 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"""Evanghelia Divina si toate Epistolele din Dumnezeiasca Scriptura a Noului Testament ne arata clar ca Mantuitorul si Sfintii Apostoli, reintregesc si reimputernicesc in Biserica Crestina, porunca a V-a a Decalogului, zicand: <> (Mt. 19,19). La aceasta porunca gresesc copiii care nu cinstesc pe parintii lor cu acestea patru: cu cinste, cu dragoste, cu ascultare si cu multumire, precum si ei trebuie sa ia de la parinti alte patru: hrana, ajutor, invatatura si pilda buna; cei care nu cinstesc pe duhovnicestii lor parinti: pe Arhierei, pe Preoti, pe invatatori, pe cei care s-au facut lor stareti prin cinul calugaresc, slugile care nu cinstesc pe stapani, cei supusi pe imparatii si domnii lor si in scurt, cati li s-au facut bine si nu cinstesc pe facatorii lor de bine. La aceasta porunca inca gresesc cei care au insurat sau au facut calugari pe copiii lor cu de-a sila, sau i-au pus pe alta treapta fara de voia lor sau nu i-au trimis la Sfanta Biserica, sau nu s-au ingrijit de ei sa aiba calitati bune, ori nu i-au pedepsit cand au gresit, sau nu i-au invatat carte, sau vreun mestesug. Asijderea si copiii care nu ingrijesc de parinti la batranetile lor, sau nu i-au ingrijit in boala lor"".

(Protos. Nicodim Mandita)"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2015
Autori: protos. Nicodim Mandita
Editura: Agapis
Format: 14.5X20.5 cm
ISBN: 978-606-8654-01-0
Pagini: 224

"Evanghelia Divină și toate Epistolele din Dumnezeiasca Scriptură a Noului Testament ne arată clar că Mântuitorul și Sfinții Apostoli, reîntregesc și reîmputernicesc în Biserica Creștină, porunca a V-a a Decalogului, zicând: <> (Mt. 19,19). La această poruncă greșesc copiii care nu cinstesc pe părinții lor cu acestea patru: cu cinste, cu dragoste, cu ascultare și cu mulțumire, precum și ei trebuie să ia de la părinți alte patru: hrană, ajutor, învățătură și pildă bună; cei care nu cinstesc pe duhovniceștii lor părinți: pe Arhierei, pe Preoți, pe învățători, pe cei care s-au făcut lor stareți prin cinul călugăresc, slugile care nu cinstesc pe stăpâni, cei supuși pe împărații și domnii lor și în scurt, câți li s-au făcut bine și nu cinstesc pe făcătorii lor de bine. La această poruncă încă greșesc cei care au însurat sau au făcut călugări pe copiii lor cu de-a sila, sau i-au pus pe altă treaptă fără de voia lor sau nu i-au trimis la Sfânta Biserică, sau nu s-au îngrijit de ei să aibă calități bune, ori nu i-au pedepsit când au greșit, sau nu i-au învățat carte, sau vreun meșteșug. Așijderea și copiii care nu îngrijesc de părinți la bătrânețile lor, sau nu i-au îngrijit în boala lor".

(Protos. Nicodim Măndiță)

An aparitie 2015
Autori protos. Nicodim Mandita
Editura Agapis
Format 14.5X20.5 cm
ISBN 978-606-8654-01-0
Pagini 224

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll