Castelul albastru

L.M. Montgomery

32 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Daca intr-o anume dimineata de mai nu ar fi plouat, intreaga viata a lui Valancy Stirling ar fi fost diferita. Ar fi mers, cu toata familia, la picnicul ce se organiza anual pentru sarbatorirea logodnei Matusii Wellington, iar doctorul Trent ar fi plecat la Montreal. Dar a plouat si veti afla acum ce i s-a intamplat, datorita acestui fapt.

Ploaia dintr-o dimineata de mai schimba radical viata personajului din romanul pe care il tineti in maini. Numai harul scriitorices al cunoscutei si - de acum! - foarte indragitei romanciere canadiene, Lucy Maud Montgomery, poate zugravi in atatea culori destinul unei tinere, pornind de la cenusiul unei dimineti monotone, dintr-o casa anosta, pana la feeria de curcubeie din jurul insulei pe care se inalta Castelul Albastru!

Numai  Lucy Maud Montgomery poate da viata unor perosonaje ca Valancy Stirling si Barney Snaith. Si tot numai ea ni-i poate face atat de reali, incat atunci cand ridicam ochii de pe ultima pagina a romanului, sa ne miram ca nu-i gasim langa noi, asezati comod, in sufragerie, asteptand sa ii servim cu o cafea!

Editorii
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: L.M. Montgomery
Editura: Nepsis
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8832-78-4
Pagini: 320

<div>Dacă într-o anume dimineață de mai nu ar fi plouat, întreaga viață a lui Valancy Stirling ar fi fost diferită. Ar fi mers, cu toată familia, la picnicul ce se organiza anual pentru sărbătorirea logodnei Mătușii Wellington, iar doctorul Trent ar fi plecat la Montreal. Dar a plouat și veți afla acum ce i s-a întâmplat, datorită acestui fapt.<br><br>Ploaia dintr-o dimineață de mai schimbă radical viața personajului din romanul pe care îl țineți în mâini. Numai harul scriitorices al cunoscutei și - de acum! - foarte îndrăgitei romanciere canadiene, Lucy Maud Montgomery, poate zugrăvi în atâtea culori destinul unei tinere, pornind de la cenușiul unei dimineți monotone, dintr-o casă anostă, până la feeria de curcubeie din jurul insulei pe care se înalță Castelul Albastru!<br><br>Numai&nbsp; Lucy Maud Montgomery poate da viață unor perosonaje ca Valancy Stirling și Barney Snaith. Și tot numai ea ni-i poate face atât de reali, încât atunci când ridicăm ochii de pe ultima pagină a romanului, să ne mirăm că nu-i găsim lângă noi, așezați comod, în sufragerie, așteptând să îi servim cu o cafea!<br><br>Editorii</div>

An aparitie 2023
Autori L.M. Montgomery
Editura Nepsis
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-8832-78-4
Pagini 320

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll