Carte de rugăciuni Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”. Jubileu 500

***

42 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
 Din mila lui Dumnezeu, cu prilejul implinirii a 500 de ani de la sfintirea Bisericii Sfantul Mare Mucenic Gheorghe a Manastirii, Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava, a 500 de ani de la sfintirea Bisericii Manastirii Duminica Tuturor Sfintilor - Parhauti si a 400 de ani de la sfintirea Manastirii Solca, s-a savarsit tiparirea acestei Carti de rugaciuni, la initiativa, cu osteneala si binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. 
     Textul rugaciunilor alcatuite pentru nevoile concrete din viata omului (112 creatii imnografice) reprezinta un rod al ostenelilor Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Calinic. De asemenea, textul rugaciunilor clasice a fost diortosit, revizuit si completat de Inaltpreasfintia Sa, in colaborare cu Pr. Prof. Univ. Dr. Mihai Vizitiu si Arhim. Paraschiv Dabija, Vicar Administrativ. Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfantului Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava, sa binecuvanteze pe toti cei care o vor folosi pentru a-I aduce lauda, multumire si inchinare.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Crimca
Format: 11.5x17 cm
ISBN: 978-606-734-160-7
Pagini: 514

<div>&nbsp;„Din mila lui Dumnezeu, cu prilejul împlinirii a 500 de ani de la sfințirea Bisericii „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” a Mănăstirii, „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, a 500 de ani de la sfințirea Bisericii Mănăstirii „Duminica Tuturor Sfinților” - Părhăuți și a 400 de ani de la sfinţirea Mănăstirii Solca, s-a săvârşit tipărirea acestei <em>Cărți de rugăciuni</em>, la inițiativa, cu osteneala şi binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuților.&nbsp;</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp;Textul rugăciunilor alcătuite pentru nevoile concrete din viața omului (112 creații imnografice) reprezintă un rod al ostenelilor Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic. De asemenea, textul rugăciunilor clasice a fost diortosit, revizuit și completat de Înaltpreasfinţia Sa, în colaborare cu Pr. Prof. Univ. Dr. Mihai Vizitiu și Arhim. Paraschiv Dabija, Vicar Administrativ. Dumnezeu, pentru rugăciunile Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava, să binecuvânteze pe toți cei care o vor folosi pentru a-I aduce laudă, mulțumire și închinare”.</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Crimca
Format 11.5x17 cm
ISBN 978-606-734-160-7
Pagini 514

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll