Cancerul, dragostea mea

Mioara Grigore

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"In toata viata mea, in aproape 40 de ani de cronica literara si de prezentare de carte, eu o asa carte nu am intalnit [...]. O carte absolut speciala, singulara. Orice ziarist normal care se respecta ar incepe, in functie de talentul si ziarul la care lucreaza, cu o serie de epitete maxime si superlative absolute de genul: cutremurator, amutitor, ametitor, tulburator, zapacitor. Eu am preferat epitetul pilduitor. Este o carte atat de umana, plina de suferinta si bucurie, extaz si agonie, cum nu am mai intalnit in literatura si memorialistica noastra.
Dan C. Mihailescu, critic literar (lansare Libraria Sophia, 16 mai 2014)

Titlul volumului este amagitor. Te face sa crezi ca tii in maini o carte despre cancer si, cand colo, cartea este, de fapt, o poveste de iubire. Crezi ca vei citi o carte despre moarte si la sfarsit constati ca ai aflat, in sfarsit, ce este invierea. Este un roman de dragoste trepidant, crud, in care viata isi atinge propriile limite si i se dezvaluie cititorului in toata nuditatea ei.
Ciprian Voicila, scriitor si cercetator la Muzeul Taranului Roman

In acesti 14 ani am prezentat aproape patru mii de carti, niciodata insa nu am avut parte de o asemenea carte, cu asemenea scene de literatura pura, de o rara umanitate, scene de o carnalitate umana fara seaman in literatura noastra. [...] O astfel de carte care te ingenunche m a facut praf, pur si simplu m a umilit in cel mai inalt grad. Sa ramai interzis in fata acestui curaj uluitor si nebun de a ti pune viata pe foaie. Cartea incepe cu o scena infioratoare unica in literatura noastra, nu spun in alte parti, intr adevar unica in literatura noastra.
Dan C. Mihailescu, Omul care aduce cartea , 27.06.2014

Mioara Grigore, autoarea cartii Cancerul, dragostea mea, a fost premiata cu diploma de onoare Maria Brancoveanu de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Mioara Grigore
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-847-4
Pagini: 208

„În toată viaţa mea, în aproape 40 de ani de cronică literară şi de prezentare de carte, eu o aşa carte nu am întâlnit [...]. O carte absolut specială, singulară. Orice ziarist normal care se respectă ar începe, în funcţie de talentul şi ziarul la care lucrează, cu o serie de epitete maxime şi superlative absolute de genul: cutremurător, amuţitor, ameţitor, tulburător, zăpăcitor. Eu am preferat epitetul pilduitor. Este o carte atât de umană, plină de suferinţă şi bucurie, extaz şi agonie, cum nu am mai întâlnit în literatura şi memorialistica noastră.”
Dan C. Mihăilescu, critic literar (lansare Librăria Sophia, 16 mai 2014)

„Titlul volumului este amăgitor. Te face să crezi că ții în mâini o carte despre cancer şi, când colo, cartea este, de fapt, o poveste de iubire. Crezi că vei citi o carte despre moarte şi la sfârşit constați că ai aflat, în sfârşit, ce este învierea. Este un roman de dragoste trepidant, crud, în care viața îşi atinge propriile limite şi i se dezvăluie cititorului în toată nuditatea ei.”
Ciprian Voicilă, scriitor şi cercetător la Muzeul Ţăranului Român

„În aceşti 14 ani am prezentat aproape patru mii de cărţi, niciodată însă nu am avut parte de o asemenea carte, cu asemenea scene de literatură pură, de o rară umanitate, scene de o carnalitate umană fără seamăn în literatura noastră. [...] O astfel de carte care te îngenunche m‑a facut praf, pur şi simplu m‑a umilit în cel mai înalt grad. Să rămâi interzis în faţa acestui curaj uluitor şi nebun de a‑ţi pune viaţa pe foaie. Cartea începe cu o scenă înfiorătoare unică în literatura noastră, nu spun în alte părţi, într‑adevăr unică în literatura noastră.”
Dan C. Mihăilescu, „Omul care aduce cartea”, 27.06.2014

Mioara Grigore, autoarea cărţii Cancerul, dragostea mea, a fost premiată cu diploma de onoare „Maria Brâncoveanu” de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

An aparitie 2022
Autori Mioara Grigore
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-847-4
Pagini 208

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll