Calatoria mea cu parintele Alexander

Juliana Schmemann

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"

Marturia Julianei Schmemann confirma partasia la o experienta duhovniceasca aparte: proximitatea personala ca incantare. Ritualul zilnic al conversatiilor de dimineata, prezentat ca un adevarat dejun spiritual, e poate exemplul cel mai elocvent al vitalitatii unei prietenii conjugale cu savori eshatologice. Mai mult decat atat, exercitiul benchetuirii tainice (pentru a prelua minunata sintagma a Imnului Acatist al Maicii Domnului) in proximitatea persoanei iubite se impleteste inefabil cu cel al unei alte proximitati iubitoare, teandrice. Dincolo de orice aproximari teologice se afla taina vie a comuniunii, cu Dumnezeu si cu oamenii."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: Juliana Schmemann
Editura: TheosisMărturia Julianei Schmemann confirmă părtăşia la o experienţă duhovnicească aparte: proximitatea personală ca încântare. „Ritualul” zilnic al conversaţiilor de dimineaţă, prezentat ca un adevărat dejun spiritual, e poate exemplul cel mai elocvent al vitalităţii unei prietenii conjugale cu savori eshatologice. Mai mult decât atât, exerciţiul „benchetuirii tainice” (pentru a prelua minunata sintagmă a „Imnului Acatist al Maicii Domnului”) în proximitatea persoanei iubite se împleteşte inefabil cu cel al unei alte proximităţi iubitoare, teandrice. Dincolo de orice aproximări teologice se află taina vie a comuniunii, cu Dumnezeu şi cu oamenii.

Autori Juliana Schmemann
Editura Theosis

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll