Când ești cu Hristos, nimeni nu te poate birui

Sfântul Ambrozie de la Optina

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cuvintele calde si neprefacute ale Sfantului Ambrozie al Optinei, izvorate din preaplin de dragoste si impreuna-patimire, mangaie cu delicatete inima intristata, tamaduiesc cu pricepere sufletul coplesit de multele necazuri ale lumii, dau nadejde deopotriva celor ce se nevoiesc cu statornicie si celor mai neputinciosi, descopera intelesuri adanci, pline de lumina, ale cantarilor din marile praznice ale Bisericii. Mai presus de toate insa, ii fac partasi pe toti cei care le citesc la marea si negraita bucurie a Nasterii si a Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos, aprinzand dorul de Dumnezeu si de Imparatia Lui cea neclintita chiar si in omul adeseori ispitit de indoiala si de relativismul vremurilor de azi.
Daca crestinul, sarguindu-se, dupa putere, spre plinirea poruncilor lui Hristos, se intrarmeaza totdeauna, intru credinta si nadejde, cu Rugaciunea lui Iisus si cu semnul Sfintei Cruci, atunci trece fara frica si fara de primejdie nu doar de intamplarile cele intristatoare si anevoioase din aceasta viata, ci si de vamile prin care va sa treaca sufletul dupa moarte. Daca ne impartasim cu credinta si fara de osanda cu Trupul si Sangele lui Hristos, toate viclesugurile dusmanilor nostri netrupesti care ne necajesc raman nelucratoare si desarte. Mila lui Dumnezeu inconjoara si ocroteste pe crestinul care se sileste, dupa putere, spre plinirea poruncilor lui Hristos si spre pocainta, si nu numai in toate zilele sale pamantesti, ci si in clipa trecerii lui spre viata cea viitoare, spre a-l face sa locuiasca in casa Domnului cea cereasca, in vecii cei nesfarsiti.
Sfantul Ambrozie al Optinei
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Sfântul Ambrozie de la Optina
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-904-4
Pagini: 184
Traducere: Tănăsescu‑Vlas, Adrian

<div>Cuvintele calde și neprefăcute ale Sfântului Ambrozie al Optinei, izvorâte din preaplin de dragoste și împreună-pătimire, mângâie cu delicatețe inima întristată, tămăduiesc cu pricepere sufletul copleșit de multele necazuri ale lumii, dau nădejde deopotrivă celor ce se nevoiesc cu statornicie și celor mai neputincioși, descoperă înțelesuri adânci, pline de lumină, ale cântărilor din marile praznice ale Bisericii. Mai presus de toate însă, îi fac părtași pe toți cei care le citesc la marea și negrăita bucurie a Nașterii și a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, aprinzând dorul de Dumnezeu și de Împărăția Lui cea neclintită chiar și în omul adeseori ispitit de îndoiala și de relativismul vremurilor de azi.<br>„Dacă creștinul, sârguindu-se, după putere, spre plinirea poruncilor lui Hristos, se întrarmează totdeauna, întru credință și nădejde, cu Rugăciunea lui Iisus și cu semnul Sfintei Cruci, atunci trece fără frică și fără de primejdie nu doar de întâmplările cele întristătoare și anevoioase din această viață, ci și de vămile prin care va să treacă sufletul după moarte. Dacă ne împărtășim cu credință și fără de osândă cu Trupul și Sângele lui Hristos, toate vicleșugurile dușmanilor noștri netrupești care ne necăjesc rămân nelucrătoare și deșarte. Mila lui Dumnezeu înconjoară și ocrotește pe creștinul care se silește, după putere, spre plinirea poruncilor lui Hristos și spre pocăință, și nu numai în toate zilele sale pământești, ci și în clipa trecerii lui spre viața cea viitoare, spre a-l face să locuiască în casa Domnului cea cerească, în vecii cei nesfârșiți.”<br>Sfântul Ambrozie al Optinei</div>

An aparitie 2023
Autori Sfântul Ambrozie de la Optina
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-904-4
Pagini 184
Traducere Tănăsescu‑Vlas, Adrian

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll