Buna înţelegere dintre soți. Ghid practic pentru problemele cuplului

Piotr Dmitrievski

40 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Cartea de fata, apartinand unuia dintre cei mai apreciati psihologi de familie din Moscova, reprezinta o analiza cuprinzatoare si profunda a problemelor ce se pot ivi intr-o casnicie. Pe de o parte, explica in mod sistematic si extrem de limpede cauzele acestora, pe de alta, ofera sotilor numeroase solutii si abordari care pot duce la rezolvarea problemelor existente si la o convietuire aducatoare de bucurie. De asemenea, cuprinde sfaturi chiar si in ce priveste cel mai grav deznodamant posibil cel al despartirii , sfaturi ce pot reduce la minimum suferintele si daunele provocate de acesta atat adultilor, cat si copiilor.
Se recomanda oricarei perechi care doreste sa evite suferintele inutile si sa faca din casnicie un spatiu al implinirii si multumirii sufletesti.

***
Piotr Dmitrievski s a nascut la Leningrad, in anul 1975. Prima sa calificare este cea de orientalist traducator (in anul 1999 a absolvit Institutul tarilor Asiei si Africii din cadrul Universitatii Lomonosov din Moscova). In anul 2009 a absolvit Universitatea municipala psihologico pedagogica din Moscova.
Din 2010 pana in 2014 a lucrat ca psiholog consultant si coordonator de grupuri la Centrul de adaptare si dezvoltare social psihologica a adolescentilor de pe langa Universitatea municipala psihologico pedagogica din Moscova. Din anul 2014 da consultatii private ca psihoterapeut. Este casatorit, are o fiica."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Piotr Dmitrievski
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-846-7
Pagini: 368
Traducere: Adrian Tănăsescu‑Vlas

Cartea de faţă, aparținând unuia dintre cei mai apreciaţi psihologi de familie din Moscova, reprezintă o analiză cuprinzătoare şi profundă a problemelor ce se pot ivi într-o căsnicie. Pe de o parte, explică în mod sistematic şi extrem de limpede cauzele acestora, pe de alta, oferă soţilor numeroase soluţii şi abordări care pot duce la rezolvarea problemelor existente şi la o convieţuire aducătoare de bucurie. De asemenea, cuprinde sfaturi chiar şi în ce privește cel mai grav deznodământ posibil – cel al despărţirii –, sfaturi ce pot reduce la minimum suferinţele şi daunele provocate de acesta atât adulţilor, cât şi copiilor.
Se recomandă oricărei perechi care doreşte să evite suferinţele inutile şi să facă din căsnicie un spaţiu al împlinirii şi mulţumirii sufleteşti.

***
Piotr Dmitrievski s‑a născut la Leningrad, în anul 1975. Prima sa calificare este cea de orientalist‑traducător (în anul 1999 a absolvit Institutul ţărilor Asiei şi Africii din cadrul Universităţii Lomonosov din Moscova). În anul 2009 a absolvit Universitatea municipală psihologico‑pedagogică din Moscova.
Din 2010 până în 2014 a lucrat ca psiholog consultant şi coordonator de grupuri la Centrul de adaptare şi dezvoltare social‑psihologică a adolescenţilor de pe lângă Universitatea municipală psihologico‑pedagogică din Moscova. Din anul 2014 dă consultaţii private ca psihoterapeut. Este căsătorit, are o fiică.

An aparitie 2022
Autori Piotr Dmitrievski
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-846-7
Pagini 368
Traducere Adrian Tănăsescu‑Vlas

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll