Bucuria Sfântului Serafim. O poveste despre o ursoaică și puterea rugăciunii

Georgia Briggs

35 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Prin aceasta carte frumos ilustrata, cititorii se vor cufunda in traiul de zi cu zi al ursoaicei Bucurie si in intamplarile vietuirii ei alaturi de pustnicul drag Sfantul Serafim din Sarov. Pe cititorii tineri ii va cuceri viata sfantului si a prietenilor lui necuvantatori. Cititorii mai maturi, indeosebi parintii, vor redescoperi prin ochii ursoaicei asceza, rugaciunea deasa, lacrimile pocaintei si apriga lupta cu duhurile rautatii. Plina de duiosie si caldura este si experienta intalnirilor cu Maica Domnului pentru aceeasi ursoaica, Bucurie, care isi gaseste la masura celor care nu cuvanta pacea si rostul.

O carte despre nesfarsita armonie. A naturii, cu toate salbaticiunile ei, dar mai cu seama a duhului curatit printr-o viata crestina.

Georgia Briggs este originara din Alabama (SUA) si este pasionata de scris si desen inca din copilarie. S-a convertit la Ortodoxie la maturitate, gasind in ea deplinatatea frumusetii si a tainei dupa care a tanjit toata viata. Georgia este mama, iconograf si autoare a romanului Icoana. O poveste despre puterea credintei, aparuta la Editura Sophia in 2017.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Georgia Briggs
Editura: Sophia
Format: 16.5x23.5 cm
ISBN: 978-973-136-911-2
Pagini: 128 color
Traducere: Stănciulescu, Diana

<div>Prin această carte frumos ilustrată, cititorii se vor cufunda în traiul de zi cu zi al ursoaicei Bucurie și în întâmplările viețuirii ei alături de pustnicul drag – Sfântul Serafim din Sarov. Pe cititorii tineri îi va cuceri viața sfântului și a prie­tenilor lui necuvântători. Cititorii mai maturi, îndeosebi părinții, vor redescoperi prin ochii ursoaicei asceza, rugăciunea deasă, lacrimile pocăinței și apriga luptă cu duhurile răutății. Plină de duioșie și căldură este și experiența întâlnirilor cu Maica Domnului pentru aceeași ursoaică, Bucurie, care își găsește – la măsura celor care nu cuvântă – pacea și rostul.<br><br>O carte despre nesfârșita armonie. A naturii, cu toate sălbăticiunile ei, dar mai cu seamă a duhului curățit printr-o viață creștină.<br><br>Georgia Briggs este originară din Alabama (SUA) și este pasionată de scris și desen încă din copilărie. S-a convertit la Ortodoxie la maturitate, găsind în ea deplinătatea frumuseții și a tainei după care a tânjit toată viața. Georgia este mamă, iconograf și autoare a romanului Icoana. O poveste despre puterea credinței, apărută la Editura Sophia în 2017.</div>

An aparitie 2023
Autori Georgia Briggs
Editura Sophia
Format 16.5x23.5 cm
ISBN 978-973-136-911-2
Pagini 128 color
Traducere Stănciulescu, Diana

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll