Braţele părinteşti. Despre părinţi şi copii în Parabola Fiului risipitor

Episcop-vicar Benedict Bistrițeanu

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Pilda fiului risipitor ne arata, insa, ca omul poate ajunge si gol de Dumnezeu, printr-un exercitiu imatur, in forma continuata si cronicizata, al libertatii prost intelese. Din punctul cel mai de jos al existentei sale, omul nu are decat doua solutii: moartea sau invierea. Iar Preasfintitul Parintele nostru Benedict Bistriteanul ne destainuie si secretul acestei invieri: participarea de buna voie la dragostea Tatalui. Pr. Adrian Podaru"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: Episcop-vicar Benedict Bistrițeanu
Editura: Renasterea
Format: 11x16 cm
ISBN: 978-606-607-336-3
Pagini: 150

Pilda fiului risipitor ne arată, însă, că omul poate ajunge și gol de Dumnezeu, printr-un exercițiu imatur, în formă continuată și cronicizată, al libertății prost înțelese. Din punctul cel mai de jos al existenței sale, omul nu are decât două soluții: moartea sau învierea. Iar Preasfințitul Părintele nostru Benedict Bistrițeanul ne destăinuie și secretul acestei învieri: participarea de bună voie la dragostea Tatălui.

Pr. Adrian Podaru

An aparitie 2021
Autori Episcop-vicar Benedict Bistrițeanu
Editura Renasterea
Format 11x16 cm
ISBN 978-606-607-336-3
Pagini 150

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll