Ascultarea. Taina viețuirii în Hristos

Hrisostom Ciuciu

29 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Dumnezeu S-a facut pe Sine Om ca pe om sa-l faca dumnezeu! Aceasta este esenta vietii noastre crestine Vestea cea Buna pe care Dumnezeu ne-a adus-o noua, oamenilor. Este iubirea lui Dumnezeu coborata pe pamant. Modul in care aceasta iubire devine realitate accesibila noua este ascultarea. Aceasta imagine este admirabil ilustrata in imnul hristologic din capitolul 2 din Epistola catre Filipeni. Autorul explica intr-un mod limpede acest lucru, aratand ca acest imn nu este altceva decat parcursul pe care Hristos Insusi l-a facut, pentru ca sa-l refacem si noi si astfel sa recapatam chipul Sau.
Recomand cu caldura citirea acestei carti. Bazata pe Sfintii Parinti si in mod deosebit pe Sfantul Ioan Gura de Aur, aceasta este deopotriva sistematica si profunda. A te adanci cu mintea si cu inima in citirea acestei carti inseamna a te adanci in taina iubirii  lui Hristos, ASCULTAREA de TATAL. Acolo unde lipseste ascul-tarea, Hristos nu este la masa si Cina nu mai are binecuvantarea prezentei Lui.
Arhim. Melchisedec, Staretul Manastirii Putna
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Hrisostom Ciuciu
Editura: Doxologia
Format: 14x20.5 cm
ISBN: 978-606-9746-41-7
Pagini: 208

<div>„Dumnezeu S-a făcut pe Sine Om ca pe om să-l facă dumnezeu!” Aceasta este esența vieții noastre creștine – Vestea cea Bună pe care Dumnezeu ne-a adus-o nouă, oamenilor. Este iubirea lui Dumnezeu coborâtă pe pământ. Modul în care această iubire devine realitate accesibilă nouă este ascultarea. Această imagine este admirabil ilustrată în imnul hristologic din capitolul 2 din Epistola către Filipeni. Autorul explică într-un mod limpede acest lucru, arătând că acest imn nu este altceva decât parcursul pe care Hristos Însuși l-a făcut, pentru ca să-l refacem și noi și astfel să recăpătăm chipul Său.</div><div>Recomand cu căldură citirea acestei cărți. Bazată pe Sfinții Părinți și în mod deosebit pe Sfântul Ioan Gură de Aur, aceasta este deopotrivă sistematică și profundă. A te adânci cu mintea și cu inima în citirea acestei cărți înseamnă a te adânci în taina iubirii&nbsp; lui Hristos, ASCULTAREA de TATĂL. Acolo unde lipsește ascul-tarea, Hristos nu este la masă și Cina nu mai are binecuvântarea prezenței Lui.”</div><div>Arhim. Melchisedec, Starețul Mănăstirii Putna</div>

An aparitie 2022
Autori Hrisostom Ciuciu
Editura Doxologia
Format 14x20.5 cm
ISBN 978-606-9746-41-7
Pagini 208

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll