Arhimandritul Sofronie - Scrisori către familia protoiereului Boris Stark

arhim. Sofronie Saharov

21 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Inainte de a trece la cele vesnice, Parintele Boris a adunat scrisorile iubitului sau prieten spre a le da tiparului, ca parte din bogata sa misiune catre poporul sau. El nu a avut fericirea de a trai sa-si vada aparuta aceasta lucrare atat de mult asteptata si dorita, ci, abia dupa iesirea sa, familia lui a putut scoate la lumina cele ce urmeaza. Acum, prin traducerea de fata, misiunea lui se rasfrange si asupra poporului nostru.
Fie ca scrierile de fata, precum si rugaciunile acestor doi prieteni in duh, sa fie spre ajutor, si spre mangaiere, si spre luminare tuturor celor care inca doresc dupa mantuire, in aceste zile de ""foamete preste pamant, nu foamete de paine, nici foamete de apa, ci foamete a auzi cuvantul Domnului"". (Amos 8:11)"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2015
Autori: arhim. Sofronie Saharov
Editura: Accent Print
Format: 15x21 cm
ISBN: 978-606-8686-12-7
Pagini: 120
Traducere: Ierom. Rafail (Noica)

Înainte de a trece la cele veșnice, Părintele Boris a adunat scrisorile iubitului său prieten spre a le da tiparului, ca parte din bogata sa misiune către poporul său. El nu a avut fericirea de a trăi să-și vadă apărută această lucrare atât de mult așteptată și dorită, ci, abia după ieșirea sa, familia lui a putut scoate la lumină cele ce urmează. Acum, prin traducerea de față, misiunea lui se răsfrânge și asupra poporului nostru.
Fie ca scrierile de față, precum și rugăciunile acestor doi prieteni în duh, să fie spre ajutor, și spre mângâiere, și spre luminare tuturor celor care încă doresc după mântuire, în aceste zile de "foamete preste pământ, nu foamete de pâine, nici foamete de apă, ci foamete a auzi cuvântul Domnului". (Amos 8:11)

An aparitie 2015
Autori arhim. Sofronie Saharov
Editura Accent Print
Format 15x21 cm
ISBN 978-606-8686-12-7
Pagini 120
Traducere Ierom. Rafail (Noica)

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll