Apărătorul cel Mare. Comentariu la Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos

Ioan Dumitru Popoiu

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Lucrarea de fata, departe de a avea pretentia unei abordari exhaustive, este o incercare de a ajuta la o mai buna intelegere a randuielii Acatistului Mantuitorului. Pe langa amanunte de ordin liturgic, istoric si biblic, nadajduiesc ca cititorii vor gasi explicatii care sa-i incurajeze la o citire activa a minunatului poem duhovnicesc, scris cu aproape un mileniu in urma. In ritmul nostru alert de viata suntem adesea furati de timpul insuficient. Astfel, atunci cand ne rugam, pierdem din dulceata rugaciunii si ne hranim mai putin decat am putea-o face. Acest ghid introductiv la Acatistul Mantuitorului poate sa devina un prilej de a trage frana de urgenta, de a incerca o citire mai molcoma, mai asezata, in care atat mintea cat si inima sa inte-leaga mai bine cu ce sau mai bine zis, cu Cine se familia-rizeaza cand rostesc Iisuse de treisprezece ori inmultite cu treisprezece, ba chiar de mai multe ori, intr-o jumatate de ora de sport duhovnicesc.
Autorul
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Ioan Dumitru Popoiu
Editura: Doxologia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-9746-56-1
Pagini: 172

<div>Lucrarea de față, departe de a avea pretenția unei abordări exhaustive, este o încercare de a ajuta la o mai bună înțelegere a rânduielii Acatistului Mântuitorului. Pe lângă amănunte de ordin liturgic, istoric și biblic, nădăjduiesc că cititorii vor găsi explicații care să-i încurajeze la o citire activă a minunatului poem duhovnicesc, scris cu aproape un mileniu în urmă. În ritmul nostru alert de viață suntem adesea „furați” de timpul insuficient. Astfel, atunci când ne rugăm, pierdem din dulceața rugăciunii și ne hrănim mai puțin decât am putea-o face. Acest ghid introductiv la Acatistul Mântuitorului poate să devină un prilej de „a trage frâna de urgență”, de a încerca o citire mai molcomă, mai așezată, în care atât mintea cât și inima să înțe-leagă mai bine cu ce – sau mai bine zis, cu Cine – se familia-rizează când rostesc „Iisuse” de treisprezece ori înmulțite cu treisprezece, ba chiar de mai multe ori, într-o jumătate de oră de sport duhovnicesc.</div><div>Autorul</div>

An aparitie 2022
Autori Ioan Dumitru Popoiu
Editura Doxologia
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-9746-56-1
Pagini 172

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll