Aloe vera. Remediu natural pentru sănătate

Irene Wile

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"In scop terapeutic, se foloseste doar partea gelatinoasa, la prepararea sucurilor si a smoothieuri-lor, iar macerata, in industria farmaceutica, fiind benefica in afectiunile dermatologice. Datorita proprietatilor sale tamaduitoare, Aloe Vera este cunoscuta inca de pe vremea egiptenilor. In prezent, in urma cercetarilor intreprinse de oamenii de stiinta, aceasta planta si-a castigat locul bine meritat, datorita proprietatilor sale terapeutice, si nu numai."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: Irene Wile
Editura: Prestige
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-9651-582
Pagini: 64

In scop terapeutic, se foloseste doar partea gelatinoasa, la prepararea sucurilor si a smoothieuri-lor, iar macerata, in industria farmaceutica, fiind benefica in afectiunile dermatologice. Datorita proprietatilor sale tamaduitoare, Aloe Vera este cunoscuta inca de pe vremea egiptenilor. In prezent, in urma cercetarilor intreprinse de oamenii de stiinta, aceasta planta si-a castigat locul bine meritat, datorita proprietatilor sale terapeutice, si nu numai.

An aparitie 2021
Autori Irene Wile
Editura Prestige
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-9651-582
Pagini 64

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll