Al doilea Botez. Itinerarele unei credințe și teologii de deschidere

Ion Bria

37 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
 Biserica isi asuma rolul formator prin insasi lucrarea ei, care indeamna la intalnire, la unitate si la conciliere. In perspectiva parintelui Bria, teologul ortodox trebuie sa fie cu o larga deschidere spre dialog. El se aseamana in acest fel cu Mantuitorul Hristos, Care, impartasind pe Dumnezeu neamurilor, nu si-a renegat originile evreiesti, nelasand loc niciunei contradictii. intreaga teologie a Bisericii demonstreaza ca teologul este cel mai potrivit personaj din intregul peisaj european pentru a propune un dialog, pentru a indemna la unitate intr-un efort sincer, fara a fi nevoit sa-si saboteze ortodoxia (Diacon Razvan Brudiu). 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Ion Bria
Editura: Reintregirea
Format: 13.5X20.5 cm
ISBN: 978-606-509-529-8
Pagini: 426

<div>&nbsp;Biserica îşi asumă rolul formator prin însăsi lucrarea ei, care îndeamnă la întâlnire, la unitate si la conciliere. In perspectiva părintelui Bria, teologul ortodox trebuie să fie cu o largă deschidere spre dialog. El se aseamănă în acest fel cu Mântuitorul Hristos, Care, împărtăşind pe Dumnezeu neamurilor, nu Şi-a renegat originile evreieşti, nelăsând loc niciunei contradicţii. întreaga teologie a Bisericii demonstrează că teologul este cel mai potrivit personaj din întregul peisaj european pentru a propune un dialog, pentru a îndemna la unitate într-un efort sincer, fără a fi nevoit să-si saboteze ortodoxia (Diacon Răzvan Brudiu).&nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori Ion Bria
Editura Reintregirea
Format 13.5X20.5 cm
ISBN 978-606-509-529-8
Pagini 426

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll