Acolo vei vedea Raiul întreg. Nouă povestiri despre taina vieții

pr. Tampakis Dionisios

15 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Nu exista nedreptate mai mare decat avortul. Nu numai fata de copilul nevinovat si lipsit de aparare, ci si fata de mama care consimte la savarsirea avortului - sau, mai curand, la distrugerea propriei vieti si la stirbirea bucuriei ei. O femeie ajunsa in aceasta situatie este nevoita de fiecare data sa ridice de una singura crucea martiriului si a vinovatiei profunde, desi vinovati sunt toti cei cei ce o sfatuisc si o preseaza sa recurga la aceasta solutie, doctorul si intreaga echipa partasa savarsirii avortului.
Scopul acestei carti este sa ne atentioneze, sa ne trezeasca la realitate ca sa incercam sa salvam macar o mama, macar un copilas de teroarea acestei ucideri inumane, inventata de om si indreptata impotriva tainei vesnice si dumnezeiesti a vietii si a dragostei.
Consider ca este de datoria mea sa fac ceva in aceasta privinta, din moment ce si eu am fost salvat de doua ori de la o moarte iminenta prin intrerupere de sarcina. In chip minunat, medicul care trebuia sa imi puna capat zilelor in pantecele mamei a lipsit, inexplicabil, de la ambele programari ale crimei... Maica Domnului mi-a salvat parintii si m-a salvat si pe mine.
Sa calatoriti frumos prin taina vietii si a dragostei!

Pr. Dionisios Tampakis
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: pr. Tampakis Dionisios
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-865-8
Pagini: 126

<div>Nu există nedreptate mai mare decât avortul. Nu numai față de copilul nevinovat și lipsit de aparare, ci și față de mama care consimte la săvârșirea avortului - sau, mai curând, la distrugerea propriei vieți și la știrbirea bucuriei ei. O femeie ajunsă în această situație este nevoită de fiecare dată să ridice de una singură crucea martiriului și a vinovăției profunde, deși vinovați sunt toți cei cei ce o sfătuisc și o presează să recurgă la această soluție, doctorul și întreaga echipă părtașă săvârșirii avortului.<br>Scopul acestei cărți este să ne atenționeze, să ne trezească la realitate ca să încercăm să salvăm măcar o mamă, măcar un copilaș de teroarea acestei ucideri inumane, inventată de om și îndreptată impotriva tainei veșnice și dumnezeiești a vieții și a dragostei.<br>Consider ca este de datoria mea să fac ceva în această privință, din moment ce și eu am fost salvat de două ori de la o moarte iminentă prin întrerupere de sarcină. În chip minunat, medicul care trebuia să îmi pună capăt zilelor în pântecele mamei a lipsit, inexplicabil, de la ambele programări ale crimei... Maica Domnului mi-a salvat părinții și m-a salvat și pe mine.<br>Să călătoriți frumos prin taina vieții și a dragostei!<br><br>Pr. Dionisios Tampakis</div>

An aparitie 2022
Autori pr. Tampakis Dionisios
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-865-8
Pagini 126

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll