A învăța să trăiești veșnicia. Un dialog cu Sandu Frunză

pr. prof. univ. Ioan Chirila

30 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Ioan Chirila este poet, eseist, filosof si teolog al traditiei iudaice si crestine, un om de cultura care face ca, pe oriunde trece, lucrurile sa rodeasca si sa se umple de lumina prieteniei si a bucuriei de a fi impreuna. Apropiat de Maxim Marturisitorul in modul sau de a filosofa si mai degraba philonian in modul sau de a se situa in lume, este una dintre cele mai remarcabile voci ale teologiei ortodoxe contemporane. Urmarind excelenta in tot ceea ce face, cel mai adesea Parintele profesor Ioan Chirila ajunge sa o atinga si ii ajuta si pe altii sa se impartaseasca de ea. - Sandu Frunza"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2019
Autori: pr. prof. univ. Ioan Chirila
Editura: Scoala Ardeleana
Editura: Școala Ardeleană
Format: 14X20 cm
ISBN: 978-606-797-405-8
Pagini: 150

Ioan Chirila este poet, eseist, filosof si teolog al traditiei iudaice si crestine, un om de cultura care face ca, pe oriunde trece, lucrurile sa rodeasca si sa se umple de lumina prieteniei si a bucuriei de a fi impreuna. Apropiat de Maxim Marturisitorul in modul sau de a filosofa si mai degraba philonian in modul sau de a se situa in lume, este una dintre cele mai remarcabile voci ale teologiei ortodoxe contemporane. Urmarind excelenta in tot ceea ce face, cel mai adesea Parintele profesor Ioan Chirila ajunge sa o atinga si ii ajuta si pe altii sa se impartaseasca de ea. - Sandu Frunza

An aparitie 2019
Autori pr. prof. univ. Ioan Chirila
Editura Scoala Ardeleana
Editura Școala Ardeleană
Format 14X20 cm
ISBN 978-606-797-405-8
Pagini 150

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll