Viaţa Sfintei Maria Egipteanca

sf. Sofronie al Ierusalimului

6 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Cu un cuvant al Sfantului Teofan Zavoratul
la Duminica Sfintei Maria Egipteanca

O, Preacuvioasa maica Maria Egipteanca, ceea ce stralucesti in lumina Dumnezeirii, roaga te Multmilostivului Dumnezeu sa ne dea iertare de pacate si mantuire sufletelor noastre, ca in cereasca Imparatie impreuna cu sfintii si cu ingerii de a pururi sa I dam slava, cantand: Aliluia!
Cuvioasa maica, cele de lauda aducem tie pentru nevointele tale mai presus de fire, ca l ai biruit pe Veliar cu puterea Sfintei Cruci si cununa slavei ai dobandit de la Dumnezeu.
Roaga-te Stapanului Hristos sa ne ierte de pacate si pe noi, cei ce te laudam si cantam tie: Bucura te, sfanta cuvioasa maica Maria, si da-ne ajutorul tau cel duhovnicesc spre a fi mai credinciosi, mai smeriti si mai rabdatori!"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2017
Autori: sf. Sofronie al Ierusalimului
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 11x16.5 cm
ISBN: 978‑973‑136‑584‑8
Pagini: 112
Traducere: Prof. Nicolae Petrescu

Cu un cuvânt al Sfântului Teofan Zăvorâtul
la Duminica Sfintei Maria Egipteanca

O, Preacuvioasă maică Maria Egipteanca, ceea ce străluceşti în lumina Dumnezeirii, roagă‑te Multmilostivului Dumnezeu să ne dea iertare de păcate şi mântuire sufletelor noastre, ca în cereasca Împărăţie împreună cu sfinţii şi cu îngerii de‑a pururi să‑I dăm slavă, cântând: Aliluia!
Cuvioasă maică, cele de laudă aducem ție pentru nevoinţele tale mai presus de fire, că l‑ai biruit pe Veliar cu puterea Sfintei Cruci şi cununa slavei ai dobândit de la Dumnezeu.
Roagă-te Stăpânului Hristos să ne ierte de păcate şi pe noi, cei ce te lăudăm şi cântăm ție: Bucură‑te, sfântă cuvioasă maică Maria, şi dă-ne ajutorul tău cel duhovnicesc spre a fi mai credincioşi, mai smeriţi și mai răbdători!

An aparitie 2017
Autori sf. Sofronie al Ierusalimului
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 11x16.5 cm
ISBN 978‑973‑136‑584‑8
Pagini 112
Traducere Prof. Nicolae Petrescu

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll