Cum să ne găsim duhovnic și să viețuim sub călăuzirea lui

10 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Crestinii zilelor noastre se confrunta adeseori cu problema aflarii unui duhovnic, a unui povatuitor incercat, cu a carui binecuvantare sa poata duce la implinire toate lucrarile cele de folos sufletului, mergand la el cu statornicie pentru a-si marturisi pacatele si gandurile. Adeseori, despre o marturisire amanuntita a crestinului nu poate fi vorba, timpul fiind mai ales la marile praznice prea scurt ca oamenii sa si poata revarsa tot ce au in suflet. Prin urmare, credinciosii simt deseori o nemultumire duhovniceasca profunda. Dorinta de a afla un batran care sa ne asculte gandurile si sa ne dea un sfat de folos ramane, astfel, pentru multi un vis neimplinit... Cartea de fata incearca sa dezvaluie traitorilor ortodocsi calea catre aflarea unui duhovnic iscusit, sub a carui indrumare parinteasca sa poata pasi cu buna randuiala pe calea cea mantuitoare."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori:
Colectie: Recomandari
Editura: de Suflet
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-8633-40-4
Pagini: 120
Traducere: Gheorghiță Ciocioi

Creștinii zilelor noastre se confruntă adeseori
cu problema aflării unui duhovnic, a unui povă­țuitor încercat, cu a cărui binecuvântare să poată duce la împlinire toate lucrările cele de folos sufletului, mergând la el cu statornicie pentru a-și mărturisi păcatele și gândurile.
Adeseori, despre o mărturisire amă­nunțită a creș­tinului nu poate fi vorba, timpul fiind – mai ales la marile praznice – prea scurt ca oamenii să‑și poată revărsa tot ce au în suflet. Prin urmare, credincioșii simt deseori o nemulțumire duhovnicească profundă. Dorința de a afla un bătrân care să ne asculte gândurile și să ne dea un sfat de folos rămâne, astfel, pentru mulți un vis neîmplinit...
Cartea de față încearcă să dezvăluie trăitorilor ortodocși calea către aflarea unui duhovnic iscusit, sub a cărui îndrumare părintească să poată păși cu bună rânduială pe calea cea mântuitoare.

An aparitie 2020
Autori
Colectie Recomandari
Editura de Suflet
Format 11x20 cm
ISBN 978-606-8633-40-4
Pagini 120
Traducere Gheorghiță Ciocioi

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll